Timpul.md

Sport 16 Aprilie 2021 | 09:15

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Spaniolii dezvăluie motivul și anunță primele măsuri luate de club

Sergio Ramos (35 de ani), fundașul și căpitanul lui Real Madrid, mai are contract cu campioana Spaniei doar până la finalul acestui sezon, iar veteranul din lotul lui Zinedine Zidane a ezitat să își prelungească înțelegerea.

Formația din capitala Spaniei încearcă de cinci luni să ajungă la un acord cu Ramos, însă căpitanul nu a oferit niciun răspuns, astfel că șefii madrilenilor au acceptat ideea că acesta nu se va mai afla în lotul lui Zidane și din sezonul viitor, anunță El Larguero, potrivit Cadena Ser.

Sergio Ramos ar fi decis să plece de la Real Madrid
Conform sursei citate, Sergio Ramos a decis deja să plece de la Real Madrid pentru că are "o opțiune mai bună", însă fără a specifica numele clubului interesat de serviciile internaționalului spaniol.

Pentru a suplini absența lui Ramos, Real Madrid ar fi hotărât să le acorde în continuare credit lui Militao și Nacho, cei doi apărători centrali care i-au înlocuit cu succes pe căpitan și pe Raphael Varane.

Eder Militao (23 de ani) a sosit la Real de la FC Porto, în 2019, pentru 50 de milioane de euro, iar spaniolii ar fi hotărâți să nu îl cedeze în această vară. De asemenea, Nacho Fernandez (31 de ani) ar putea primi o prelungire a contractului scadent în 2022.

Ramos, accidentat și depistat cu COVID-19 în perioada recentă, este așteptat să revină pe teren la finalul lunii aprilie. Spaniolul are șansa de a câștiga titlul în La Liga, dar și Liga Campionilor.

Sergio Ramos evoluează la Real Madrid din 2005, când a fost transferat de la Sevilla. Printre trofeele cucerite se numără Liga Campionilor (4), CM al Cluburilor (4), Supercupa Europei (3) și titlul în La Liga (5).

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus