Timpul.md

Actualitate 11 Iunie 2019 | 19:23

Serialul pe care britanicii l-au descărcat de 2.6 milioane de ori în 36 de ore. Face furori pe micile ecrane (VIDEO)

Sezonul 2 al serialului "Killing Eve" s-a lansat, in sfarsit, si in Marea Britanie, iar BBC a dezvaluit cifrele inregistrate pe iPlayer dupa marea premiera.

Noul sezon "Obsesia Evei" - care a debutat pe iPlayer sambata seara, dupa ce primul episod s-a difuzat pe postul BBC One - a fost descarcat de 2,6 milioane de ori in primele 36 de ore de la lansare.

Episodul cu numarul unu a marcat un record de 864,000 de descarcari si a atins un punct maxim de audienta TV de 3,7 milioane de persoane, la ora locala 21:15.

Dupa ce au urmarit pe micile ecrane, live, debutul sezonului 2, fanii nu au mai zabovit si au intrat sa-si descarce toate episoadele. Datele BBC arata ca 18.000 de persoane s-au logat in conturile iPlayer si au ajuns la zi cu "Killing Eve".

Charlotte Moore, directorul de continut al BBC, a declarat: "Stim ca oamenii au iubit primul sezon si, prin urmare, nu ne-au surprins cifrele recent."

Povestea cu Sandra Oh si Jodie Comer in rolurile principale spune povestea lui Eve, un ofiter de securitate al carei job de birou nu ii satisface fanteziile despre ce inseamna sa fii spion.

Villanelle este o asasina temuta. Cand lui Eve i se cere sa o gaseasca inainte sa comita o noua crima, cele doua femei incep un joc de-a soarecele si pisica, cu mize mari.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus