Ultima oră

Seringa “fatala” a lui Michael Jackson, scoasa la licitatie

Seringa, obtinuta in secret de o persoana al carei nume nu a fost dezvaluit, are un pret de pornire de 5 milioane de dolari, potrivit caselor de licitatii din Las Vegas, si va putea fi vanduta pe 25 iunie, data la care se comemoreaza un an de la moartea Regelui Pop.

"Aceasta va fi una dintre cele mai dezgustatoare licitatii care va fi organizata vreodata. Autoritatile nu mai au nevoie de aceasta seringa in procesul impotriva medicului Conrad Murray, insa implicatiile morale ale acestei initiative sunt imense. Persoana care se afla in posesia seringii s-a intalnit cu avocatii sai pentru a se asigura ca are dreptul de a o vinde. Planul este de a o vinde pentru suma de 5 milioane de dolari intr-un mare cazinou din Las Vegas, insa i s-a spus ca ar putea fi obligata sa o vanda intr-un alt stat, care nu are semnate acorduri legale reciproce cu Statele Unite ale Americii, precum Brazilia sau chiar Libia", a declarat o sursa.

"Validitatea acestei tranzactii este o chestiune de interpretare, in functie de concluzia procuraturii, care va stabili daca ea reprezinta sau nu o infractiune. Zvonurile circula foarte repede si familia Jackson este la curent cu planurile acestei licitatii. Membrii familiei Jackson sunt furiosi si sustin ca, inca o data, cineva incearca sa profite de pe urma lui Michael”, a adaugat aceeasi sursa.

In urma autopsiei s-a stabilit ca Michael a murit in urma unei intoxicatii acute cu Propofol, un anestezic deosebit de puternic.

Medicul personal al starului, Conrad Murray, in varsta de 57 de ani, a fost pus oficial sub acuzatie pentru omucidere involuntara si urmeaza sa fie judecat in cursul acestui an. Daca va fi gasit vinovat, Murray risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *