Sănătate

Singurul fruct care te ajută să slăbeşti rapid şi fără efort

Beneficiile afinelor

Afinele fac minuni pentru sănătatea noastră, iar efectele se văd atât pe interior, cât și la exterior. O alimentație bogată în afine favorizează pierderea în greutate, într-un timp record. Pe lângă o siluetă ca trasă prin inel, afinele ne ajută să spunem adio celulitei, pielea noastră fiind fermă și strălucitoare. În plus, afinele detoxifiază întreg organismul, elimină colesterolul și curăță arterele, ceea ce va face ca inima ta să funcționeze mult mai bine și să ții la distanță problemele cardiace.

Dieta cu afine nu este deloc greu de ținut, ci este nevoie să integrezi aceste fructe delicioase la fiecare masă.

Cum se ține dieta cu afine?

Dieta cu afine te ajută să slăbești 3 kilograme într-o săptămână, fără să te înfometezi și să te alegi cu probleme de sănătate. Uite cum arată meniul pe care ar trebui să îl urmezi în fiecare zi.

Mic dejun: un pumn de afine, 150 de grame de brânză de vaci și un pumn de migdale

Prânz: Somon la grătar cu salată verde,un pumn de afine. În timpul regimului, poți înlocui somonul cu pui, legume la grătar, carne de vită sau o salată de legume, fără dressing. Dacă nu te dai în vânt după salata verde, optează pentru o salată de varză.

Gustare: Un pahar de suc de afine

Cina: Salata de ton sau o supă de legume

Specialiștii nu recomandă acest regim mai mult de 3 zile, după această perioadă fiind nevoie să introduci în alimentație și alte alimente pe care le consumi în mod normal, însă cu moderație. Pentru a obține cele mai bune rezultate, hidratarea reprezintă un pas foarte important, dar și activitatea fizică. Urmând acest regim, vei obține un abdomen plat și vei ține bolile la distanță.

Sursa: avantaje.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *