Timpul.md

Politică 28 Iulie 2021 | 08:24

Socialistul Igor Dodon se află în Turcia într-o vacanță de lux. Acesta este însoțit la plajă de 2 bodyguarzi

Socialistul Igor Dodon și familia sa se află într-o vacanță de lux în Turcia. Acesta este cazat la un hotel din zona Bodrum a Turciei. De asemenea, și hotelul este unul de lux.

Sursele Știri.md susțin că liderul PSRM se află acolo cu întreaga familie, și chiar este însoțit la plajă de 2 bodyguarzi.
Familia Dodon ar fi cazată în una din cele 4 vile prezidențiale cu dotări ultra all inclusive pentru maximum 12 persoane. Fiecare vilă are o suprafață de 800 metri pătrați, fiind cu vedere spre mare. Vilele au o cameră mare, un jacuzzi și alte 5 dormitoare pentru oaspeți și cu baie privată.

Există și o zonă de luat masa și o bucătărie privată. Fiecare cameră are următoarele facilități: Pillow Menu, bucătărie, serviciu de majordom, serviciu de transfer aeroport, pavilion pe plajă, halat de baie și papuci, seif electronic, mașină de spălat, sistem DVD, internet WI-FI, piscină privată etc.
Unele recenzii turistice îl prezintă printre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Egee al Turciei.Potrivit datelor de pe site-ul complexului hotelier de lux, închirierea unei astfel de locuințe costă 107.719 de lire turcești, echivalentul a peste 227.000 de lei sau în jur de 10.600 de euro.S-a încercat a lua legătura cu purtătorul de cuvânt al PSRM, însă acesta nu a răspuns la apelurile telefonice repetate pentru a comenta informația.
Amintim că, ieri, 26 iulie, Igor Dodon nu a fost prezent la ședința de constituire a Parlamentului. Motivul lipsei acestuia nu este cunoscută.

Sursa Știri.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus