Actualitate

Sportivul susţinut de Edelweiss a obţinut a doua medalie olimpică de la Londra

"Anatol poate da lovitura la Olimpiadă", susținea antrenorul lui, Ion Bratan, înainte de plecarea la Londra. Cu aceeași încredere, Fundaţia Edelweiss a hotărât să investească în tânărul sportiv, oferindu-i ceva timp în urmă un premiu de 30 mii lei, pentru a avea posibilitatea de a se a antrena în condiţii mai bune pentru marea competiție. De menţionat, că Edelweiss a susţinut în nenumărate rânduri participanţii moldoveni la marile competiţii internaţionale şi consideră că foarte important ca sportivii să fie ajutaţi înainte de a merge la competiţii, atunci când se pune baza marilor succese. Aceste donaţii se înscriu într-o campanie mai largă, de susținere a tinerilor și a performanței în Republica Moldova, iniţiată de patronul fundaţiei, Vlad Plahotniuc.

Îl felicităm şi îi mulţumim lui Anatol Cîrîcu, care a urcat pe treapta a 3-a a podiumului olimpic, însumînd 407 kilograme la probele smuls şi aruncat, categoria de greutate 94 de kilograme. Şi amintim că el a mai adus Republicii Moldova în acest an 2 medalii de aur şi una de argint la campionatul european din Turcia!

Fundația EDELWEISS este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi apolitică, înfiinţată de către Vlad Plahotniuc în scopul de a crea oportunităţi echitabile pentru oamenii talentați şi dezavantajaţi din Republica Moldova.

D. C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *