Horoscop

Taurii caută cearta cu lumânarea

Este posibil să aveți dificultăți de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă lăsați pradă melancoliei! Puteți avea spor la treburi casnice.

TAUR
Nu vă convine nimic și vă enervați foarte ușor. Aveți tendința să căutați ceartă cu lumânarea, sub diferite pretexte. Nu faceți din țânțar armăsar! Cu calm și răbdare, totul se poate rezolva ușor.

GEMENI
O rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijorați! Problemele sunt trecătoare. Evitați orice discuție în contradictoriu cu partenerul de viață.Este recomandabil să amânați întâlnirile importante.

RAC
S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să țineți cont și de dorințele sale. Odihniți-vă și evitați activitățile solicitante!

LEU
Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Din acest motiv, sunteți indispus și puteți deveni irascibil. Păstrați-vă calmul și ascultați sfaturile prietenilor!

FECIOARĂ
S-ar putea să fiți agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Nu vă ieșiți din fire, altfel riscați să vă complicați situația. Fiți calm cu persoana iubită! Nu are rost să vă certați pentru nimicuri.

BALANŢĂ
S-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

SCORPION
S-ar putea să fiți dezamăgit de un prieten. Fiți mai prudent decât de obicei. Amânați investițiile! Vă liniștiți spre seară, în mijlocul familiei.

SĂGETĂTOR
Vă enervați din cauza unui coleg de serviciu care vă face greutăți. Nu este momentul să luați decizii importante. S-ar putea să fiți confuz și să nu vă puteți concentra.

CAPRICORN
Astăzi este indicat să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună în legătură cu un examen.

VĂRSĂTOR
Sunteți nervos și aveți tendința să-i criticați pe cei din jur. Aflați că veți primi vizita unei rude din altă localitate. S-ar putea să începeți pregătirile pentru concediu.

PEŞTI
Se pare că vă simțiți obosit și fără chef de muncă. Amânați deciziile importante și dedicați-vă unor activități de rutină. Ar fi bine să vă relaxați și să acordați mai mult timp odihnei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *