Timpul Local

Timpul local

În prezent, în instituțiile preșcolare și școlare din autonomie deja se lucrează asupra graficului de desfășurare a matineelor.

„Vom desfășura o ședință cu adjuncții directorilor pentru lucrul educativ. Ei vor prezenta graficele de desfășurare a matineelor și vom face programul acestor activități”, a adăugat Torlac.

Călărași
IMSP Centrul de Sănătate Călăraşi anunţă recrutarea personalului la următoarele posturi: medic pediatru, medic obstetrician, medic statist, specialist principal asistenţa medicală mamei şi copilului, medic psihiatru, asistent al medicului de familie și moaşă. Cerințe față de candidați:
1. Studii medii în domeniul medicinei.
2. Experienţă de muncă – de la 2 la 5 ani – va constitui un avantaj.
3. Cunoştinţe de operare PC nivel mediu.
4. Persoană energică, dinamică, responsabilă, cu spirit de echipă.
5. Cunoaşterea limbii române (citit, scris, vorbit), ruse – va constitui un avantaj.
Locaţia postului în organizaţie: IMSP CS Călăraşi

Concursul va avea loc pe data de 27.12.2016, ora 10:00, biroul 58.

Pentru participarea la selectare este necesar de a expedia până la data de 27.12.2016 CV-ul la adresa e-mail: ru.sr_calarasi@ms.md,; sau lina.tataru@gmail.com

Dubăsari
La 24 decembrie 2016, ora 10:00, în incinta Casei raionale de Cultură va avea loc Festivalul-concurs raional al tradiţiilor şi obiceiurilor de iarnă „Aho-aho, răsună Nistrul”, ediţia a XII-a. La eveniment vor participa colectivele folclorice, ce activează în incinta Caselor de Cultură din raion.
Potrivit organizatorilor, la festival este admis un singur colectiv din localitatea pe care o reprezintă. Selectarea programelor artistice ale formaţiilor folclorice propuse pentru festival, vor fi axate pe genericul „Obiceiuri şi tradiţii de Anul Nou şi Crăciun”.
Festivalul-concurs raional al tradiţiilor şi obiceiurilor de iarnă „Aho-aho, răsună Nistrul” este organizat de către Direcţia Cultură şi Turism, sub patronatul Consiliului raional Dubăsari.

Marţi, 6 decembrie a fost dat start sezonului de încălzire la Şcoala de sport raională Pârâta şi Clubul sportiv ,,Respect-Gym”. Lucrările de montare şi instalare au fost executate de către antreprenorul SRL „Spivan”, director Bogdan Spiridon.
Suma totală a proiectului dat este de 349, 0 mii lei. Astfel, pentru terminarea cu succes a implementării proiectului dat, Consiliul raional a venit cu o contribuţie de 100, 0 mii lei, restul cheltuielilor fiind suportate de către Biroul de reintegrare şi APL, nivelul I.

Pentru cei 200 de sportivi ai Şcolii sportive şi respectiv clubului sportiv, datorită acestui proiect, antrenamentele se vor desfășura într-o ambianţă mai plăcută, călduroasă.

Rezina
Consiliul raional Rezina anunță concurs repetat pentru ocuparea funcției de director în Școala raională de Muzică pentru Copii din or. Rezina.

La funcția de director poate candida persoana care întrunește următoarele criterii: deține cetățenia Republicii Moldova, studii superioare universitare (profil artă), are grad didactic unu sau superior la una dintre disciplinele predate, vechime în activitate didactică de cel puțin cinci ani, la data expirării termenului de depunere a dosarelor nu a împlinit vârsta de 65 de ani, posedă limba română, este aptă din punct de vedere medical (fizic și neurologic) pentru exercitarea funcției, nu are antecedente penale, nu a fost concediată în ultimii cinci ani pe baza art. 86, alin. (1), lit. l), m) și n) din Codul muncii.
Candidații pentru ocuparea funcției de director prezintă comisiei de concurs, în termen de 30 de zile din ziua publicării anunțului.

Informații suplimentare aflați la telefonul (0254) 2-29-41; e-mail: maricica.burduja@mail.ru; Adresa: Secția Cultură, orașul Rezina, str. 27 August, 1, etajul 2.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *