Opinii și Editoriale

Traian Basescu: Ma simt Presedintele tuturor romnilor!

Traian Basescu, candidat la functia de presedinte al Romaniei in cel de-al doilea tur de scrutin, care se va desfasura pe 6 decembrie, adreseaza un mesaj cetatenilor romani din Republica Moldova.

 

Dragi romani!

Va spuneam acum cateva zile ca, in aceasta campanie grea, niciun efort nu va fi facut in plus si ca in astfel de momente e important sa simt prietenii aproape. Va mai spuneam ca in 22 noiembrie 2009 ati avut sansa unica de a reforma clasa politica prin votul la Referendum.

Si iata ca niciun efort nu a fost facut in plus si Referendumul a fost validat cu o prezenta la vot de 50,16%! Si votul dumneavoastra a facut ca Referendumul sa fie validat. Ati fost aliatii democratiei! Prezenta record la vot in Basarabia si votul covarsitor pe care mi l-ati dat m-au facut sa ma simt inca o data Presedintele tuturor romanilor! Va marturisesc ca a fost cel mai placut moment al acestei campanii, care mi-a adus o imensa satisfactie – sa vad ca ati participat in numar atat de mare la scrutinul electoral din Romania, ca traiti si simtiti pentru Romania, pentru tara si pentru viitorul natiunii romane! Ati demonstrat lumii intregi, inca o data, ca democratia a invins cu adevarat in Republica Moldova.

Acum, va cer sa imi fiti aceiasi aliati de nadejde pentru ca impreuna sa putem continua reformele, sa intarim legatura de sange care leaga Romania si Republica Moldova! Vom avea multe de facut impreuna si multe proiecte de continuat pentru romanii din Basarabia. Vom definitiva proiectul integrarii europene a Republicii Moldova, astfel incat toti romanii sa se regaseasca in granitele unei Europe unite. Simt ca votul dumneavoastra este incarcat de sperante, asteptari, de toate acele aspiratii pe care le cunosc si care ma determina sa actionez cu si mai mare responsabilitate pentru a vi le indeplini. Voi fi acelasi Traian Basescu care lupta pentru voi!

Va astept, din nou, pe 6 decembrie 2009, la cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, pentru a da un viitor romanilor de pretutindeni.
Pentru tot ce a fost si ce va urma, va multumesc!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *