Politică

Traian Basescu soseste la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va veni la Chisinau la inceputul lunii iunie pentru a participa la summitul sefilor de stat si de guvern ai tarilor membre ale Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP), care va fi prezidat de catre presedintele in exercitiu al R. Moldova, Vladimir Voronin.

Presedintele roman si-a confirmat prezenta la summit, a comunicat miercuri, intr-o conferinta de presa Dumitru ?ara, seful Directiei cooperare regionala din cadrul Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene (MAEIE).
„Nu exclud ca in cadrul summitului unii sefi de delegatie ar putea scoate la masa de discutii relatiile bilaterale dintre tarile-membre SEECP”, a spus Dumitru ?ara.
Oficialul nu exclude ca cei doi sefi de stat ar putea avea si intrevederi bilaterale, desi deocamdata nu au parvenit solicitari in acest sens. „Intrevederi bilaterale nu au fost solicitate nici de noi, nici de partea romana. Nu exclud, insa, ca ele vor avea loc. De regula, toate intrevederile au loc in cadrul summitului. Noi suntem pregatiti logistic pentru a oferi spatii si pentru discutii bilaterale”, a precizat Dumitru ?ara.

Info-Prim Neo

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *