Ultima oră

Trupele israeliene au ucis trei palestinieni, intre care un bunic de 91 de ani si nepotul sau

Batranul, care intretinea o ferma, a fost ucis alaturi de nepotul sau si inca un tanar de 20 de ani de un tanc israelian, au anuntat serviciile medicale locale.

O purtatoare de cuvant din armata Israelului a confirmat atacul.

Trupele "au deschis fosul catre un grup de teroristi care se pregateau sa lansaeze grenade propulsate de rachete," a declarat aceasta, insa nu a precizat cate persoane au fost implicate in incident.

Potrivit acesteia, incidentul este al doilea care a avut loc duminica, dupa ce trupele au tras focuri de avertizare catre un grup de persoane care se apropiau de gardul de la frontiera.

Militantii palestinieni au tras duminica dimineata o racheta inspre teritoriul Israelului, fara a produce victime sau daune.

In ultima saptamana, cel putin 7 atacuri cu racheta au fost indreptate catre Israel, iar vineri israelienii au lansat o serie de raiduri in raspuns.

Atacurile au loc in contextul in care liderii celor doua state au lansat negocieri directe de pace, dupa o pauza de doi ani. O a doua runda de discutii urmeaza sa aiba loc marti in Egipt, in prezenta Secretarului de Stat american Hillary Clinton.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *