Actualitate

Tudor Deliu: PLDM va reveni activ pe scena politică din Republica Moldova

 „PLDM este astăzi foarte bine structurat. Sunt absolut convins că, în urma alegerilor locale din 20 octombrie, PLDM va demonstra că este o forță care poate să facă lucruri bune pentru cetățenii R. Moldova. Noi credem că vom obține rezultate bune, veți vedea că PLDM va reveni activ pe scena politică din R. Moldova”, a menționat Deliu.

Liderul PLDM spune că de o lună formațiunea se pregătește intensiv pentru locale, selectează candidații pentru funcțiile elective. „Acum etapa cea mai importantă este selectarea candidaților și procesul de instruire a viitorilor aleși locali. Chiar în această perioadă, trei duminici la rând organizăm instruiri pentru potențialii candidați PLDM, la care aceștia vor fi școliți în domeniul administrației publice locale”, a spus politicianul.

„Noi ne străduim ca toți aleșii locali să fie oameni integri, profesioniști, cu atât mai mult că în ultimul timp a fost reînnoită Curtea de etică și arbitraj a partidului și, respectiv, toți candidații PLDM vor fi verificați cu referire la integritate”, a adăugat Deliu.

Amintim că PLDM a anunțat că va participa în calitate de concurent electoral la următoarele alegeri locale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *