Timpul.md

Actualitate 17 Mai 2021 | 13:48

ULTIMA ORĂ / Vlad Bilețchi a propus PUN prima poziție pe lista AUR

 

Decizia a fost salutată de președintele Alianței pentru Unirea Românilor, liderul unionist, Vlad Bilețchi, care a declarat că asistăm astăzi la un moment istoric.

„Cel mai important lucru pe care-l putem face acum este să dăm dovadă de unitate în jurul aceluiași ideal. Alianța pentru Unirea Românilor nu este un proiect la București și altul la Chișinău, ci este un proiect pan-românesc, care nu recunoaște hotarul nedrept de pe Prut. Noi nu ne propunem să participăm la alegeri de dragul participării, dar suntem ferm convinși că prin unitatea noastră, a tuturor celor care pledează pentru această cauză națională, putem obține un rezultat de cel puțin 10% în acest timp foarte scurt. Fac apel repetat către liderul PUN, Octavian Țîcu, pentru ca toate forțele unioniste să fie împreună”, a declarat președintele AUR, Vlad Bilețchi.

„Îl așteptăm pe domnul Țîcu printre rândurile noastre pentru a desăvârși această operă de unitate și a încununa bunăvoința, cu inima deschisă și să lăsăm la o parte tot ce ne poate despărți. Declarăm că suntem gata să oferim locul din frunte pentru PUN pentru a da de înțeles că unicul nostru scop este cauza națională”, a spus Vlad Bilețchi.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus