Actualitate

Un barbat din Rusia este acuzat de canibalism. Ar fi mancat trei oameni, dar si caini si pisici „cu regularitate”/ VIDEO

Acesta s-ar fi imprietenit cu victimele si ar fi consumat alcool impreuna cu ele, apoi le-ar fi ucis si ar fi mancat bucati din corpurile lor.

Comitetul de Investigatii din Rusia, echivalentul FBI, a publicat imagini cu suspectul in custodie si a precizat ca nu pare sa aiba tulburari psihice. Acesta are insa mai multe infractiuni in cazierul sau, care nu au fost enumerate.

 

Faptele ar fi avut loc in anii 2016-2017, insa identificarea victimelor a fost un proces de lunga durata. Doua dintre victime nu au rude apropiate, iar a treia s-a mutat in zona in cautarea unui loc de munca.

Autoritatile au mai anuntat ca, pe langa faptele de canibalism, barbatul ucidea si manca „in mod regulat” pisici, caini si pasari, ale caror oase au fost gasite amestecate cu cele umane.

Dupa ce ar fi ucis una dintre victime, suspectul s-a mutat in locuinta acesteia. Mai mult, acesta le-ar fi spus parintilor ca barbatul a plecat in alt oras in cautarea unui loc de munca si ca a fost de acord sa aiba grija de apartament.

https://www.digi24.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *