Ultima oră

Un director de departament din cadrul Serviciului Vamal a fost bătut crunt

Potrivit unor informaţii neoficiale, funcţionarul ar avea câteva coaste fracturate şi un picior rupt. Atacul asupra colaboratorului SV a avut loc în seara zilei de 10 ianuarie 2012.

Contactat de TIMPUL, purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, ne-a spus că în acest caz este vorba despre un act de huliganism. „S-a constatat că necunoscuţii nu au furat obiecte sau bani de la victimă. Este vorba despre un incident. N-au încăput toţi pe o stradă şi s-au bătut. Victima a fost internată în spital pentru îngrijiri medicale. Agresorii nu au fost identificaţi. Nu putem spune că este vorba despre o răfuială din motive personale”.

Nici medicii nu ne-au putut oferi mai multe detalii despre traumele primite de directorul Departamentului de aplicare a legii. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgenţă din capitală, Petru Craveţ, ne-a spus că victima este internată în Secţia chirurgie maxilo-facială. Invocând acordul de confidenţialitate semnat între victimă şi medicul său, Petru Craveţ a refuzat să ne ofere mai multe detalii.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Alina Şargu, a menţionat că în acest caz sunt luate în calcul mai multe versiuni, inclusiv faptul că incidentul ar avea legătură cu activitatea profesională a victimei. „Cazul este investigat de către Comisariatul de Poliţie al sectorului Buiucani. Starea victimei este stabilă. Expertiza medico-legală nu a fost efectuată încă. Cu detalii vom reveni după elucidarea tuturor circumstanţelor”, a afirmat Alina Şargu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *