Actualitate

Un elev de liceu a ajuns la spital cu faţa TUMEFIATĂ după ce a refuzat AVANSURILE unei COLEGE de clasă!

Un elev de clasa a douăsprezecea de la un liceu din Capitală a ajuns la spital cu faţă tumefiată şi plin de vânătăi, după ce a fost pur şi simplu călcat în picioare de prietenii unei colege de clasa. Adolescentul putea sfârşi şi mai rău, dacă în apărarea lui nu ar fi sărit prietena lui, elevă în clasa a nouă în acelaşi liceu. Cazul este investigat acum de poliţie.

Robert povesteşte cu greu clipele de groz[ prin care a trecut luni la prânz, chiar după ce a ieşit de la orele de curs. La doar câţiva paşi de curtea liceului, spune adolescentul, a fost atacat de trei indivizi şi bătut cu sălbăticie.

Îşi amintește însă prietena lui, elevă în acelaşi liceu, care a încasat şi ea câteva lovituri în timp ce încerca să îl salveze. Familia adolescentului a ajuns într-un suflet la şcoală, iar detaliile scandalului i-au şocat. Robert putea să fie ucis, e convins fratele său.

Cei trei indivizi par să fie cunoscuţii unei colege de clasa cu care victima avusese ceva mai devrem o discuţie aprinsă. Fata pare să se fi răzbunat pe băiat pentru că nu i-ar fi răspuns avansurilor şi i-ar fi vorbit urat.

Acum, ea trebuie să dea socoteală în faţă conducerii liceului, care îi poate scădea notă la purtare şi chiar o poate exmatricula. Nu înainte însă de a le spune poliţiştilor cine sunt cei trei bătăuşi pe care i-ar fi chemat la şcoală că să îl pună la punct pe colegul ei.

Întregul incident pare să fi fost surprins de camerele de supraveghere montate pe zidurile unei construcţii ce aparţine companiei de electricitate. Ar putea fi probe zdrobitoare în ancheta poliţiştilor, dacă agresorii vor fi puşi sub acuzare

Deocamdată, Robert zace pe patul de spital plin de vânătăi şi cu faţă tumefiată. Poliţiştii au aflat identitatea unuia dintre cei trei presupuşi agresori. Are 20 de ani, este student la Politehnică şi pare să fie iubitul adolescentei de la care a pornit scandalul. Va fi chemat la audieri, dar numai după ce anchetatorii vor sta de vorbă şi cu victima. 

protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *