Timpul.md

Actualitate 23 Mai 2020 | 12:35

Un „kuliok” și cinci petarde / Scandalul pornit de Chicu - o nouă tentativă de a distrage atenția de la MITA LUATĂ DE DODON DE LA PLAHOTNIUC

Experții serviciilor speciale rusești încearcă cu disperare să salveze ce mai pot din imaginea lui Dodon.

Știind că memoria colectivă a „societății” moldovenești este relativ scurtă, aceștea au pornit o amplă campanie de „distragere” a atenției de la un fapt care nu mai poate fi negat - Igor Dodon este un om corupt care primea bani cu sacoșele de la Vladimir Plahotniuc.

Se știa că PSRM este finanțat ilegal, investigația Rise - Banii lui Dodon din Bahamas este tocmai din 2016, dar nu avea nicio imagine care să intre în mentalul colectiv. De această dată, „kuliokol” va pune, oricât un s-ar împotrivi unii sau alții, cruce pe cariera politică a președintelui de pe Bîc.

Luni, 18 mai

Procurorul votat de PSRM, Alexandru Stoianoglo anunță „schimbări majore” în dosarul Miliardului - Plahotniuc este vinovat (pentru 100 de milioane, nu este clar unde-s restul 900 mln., dar asta e alta întrebare față de șeful PG) iar Platon este nevinovat

Marți, 19 mai

Mitropolia Moldovei, subordonată lui Patriarhiei ruse, lansează un comunicat halucinant - Bill Gates, Soros, cip-uri, de toate.

Miercuri, 20 mai

Președintele R. Moldova, o ia prin arătura, la propriu. Este imposibil ca aceaste ”fotografii” au fost publicate „întâmplător”...Joi, 21 mai

Petardele se mută în „circul de la Chișinău” - are loc ședința Parlamentului, unde printre altele aflăm că Eugen Nichiforciuc are COVID-19 și tot va parlamentul va trebui testat de coronavirus.

Vineri, 22 mai

Tehnocratul Chicu scrie două postari diametral opuse pe facebook, în una vrea județe și Unirea cu UE, iar în altă lansează un atac mârlănesc la adresa statului Român.

Din păcate, presa și „societatea civilă” a mușcat constant din momeală lansă de dodoniști... să vedem ce va fi la toamnă, vor uita sau nu moldovenii că șeful statului ia kulioace cu bani de la principalul suspect al jafului miliardului.P.S. O să vedeți că petardele nu se vor opri aici, urmăriți atent ce „nebunii” vor fi lansate și săptămâna viitoare.

MIHAI ȘTEFĂNESCU


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus