Horoscop

Vărsătorii vor fi plini de idei. Află aici horoscopul tău

Săptămâna aceasta va fi importantă pentru că în fine te simţi independent. Te va ajuta să-ţi descoperi potenţialul creator şi să arăţi posibilităţile nelimitate pe care le ai celor din jur.  

TAUR

Ai nevoie de multă concentrare pentru a rezolva toate problemele din săptămâna aceasta. Nu încerca să înţelegi prea mult, numai aşa se pot realiza planurile. Este posibil ca la începutul săptămânii să stai acasă şi să te dedici treburilor casnice.

GEMENI
Eşti înclinat să construieşti planuri grandioase. Ar fi mai bine să le readuci la mărimea lor reală. Este probabilă o călătorie de afaceri ceea ce îţi va permite să te sustragi de la anumite probleme.

RAC
Luni şi marţi odihneşte-te şi recuperează-ţi forţele, evitând să te supraîncarci. Miercuri poate vei primi informaţii importante care îţi vor aduce stabilitatea financiară, dacă vei ştii să le foloseşti corect. Încearcă să nu le ratezi.

LEU
La începutul săptămânii poţi să te bazezi cu încredere pe cei apropiaţi. Te simţi explodând de energie, care îţi va fi necesară pentru punerea în aplicare a scopurilor creatoare. Aminteşte-ţi de casă, ai grijă de confortul pe care ţi-l oferă.

FECIOARĂ
Săptămâna aceasta încearcă să eviţi conflictele cu cei dragi, vor lăsa urme adânci mult timp. Miercuri sau joi este posibil să primeşti o ofertă interesantă. Ocupă-te măcar o zi de casă şi de întreţinerea acesteia. Copiii au nevoie de sfatul tău înţelept, aşa că acordă-le atenţie şi ai grijă de ei.

BALANŢĂ
Este un timp favorabil pentru abordarea planurilor din punct de vedere creativ. Ai nevoie de toată iniţiativa şi hotărârea ta pentru a pune în practică cele mai avansate tehnologii. Acordă mai mult timp celor de lângă tine şi nu da atenţie celor indiferenţi.

SCORPION
Vei acumula săptămâna aceasta noi cunoştinţe şi vei dobândi noi talente. Vei fi mai hotărât, dar nu este necesar să te repezi. Încearcă să nu te implici într-o poveste romantică şi aventuroasă, pentru că va fi foarte dificil să mai scapi.

SĂGETĂTOR
Planurile tale se vor realiza extrem de repede. Relaţiile cu anturajul se vor îmbunătăţi şi toate situaţiile conflictuale se vor rezolva. Te poţi baza pe ajutorul prietenilor.

CAPRICORN
Vei avea mult de muncit şi nu ai destul timp pentru asta. Dar nu te îngrijora, toate problemele se vor rezolva, dacă vei fi atent. Este de dorit să începi să foloseşti cunoştinţele acumulate în această perioadă. Te vor ajuta să obţii rezultate bune.

VĂRSĂTOR
Ideile tale interesante vor fi apreciate şi aprobate de către şeful tău şi de către colegi, probabilitatea ca aceste idei să fie finanţate nu este exclusă. Privind în trecut te vei simţi puţin trist, dar nu acorda prea multă atenţie. Prezentul este mai bun.

PEŞTI
Eşti bine motivat şi hotărât. A venit o perioadă importantă care îţi permite să-ţi descoperi abilităţile profesionale. Nu-ţi irosi forţele cu fleacuri. Evită conflictele cu şeful. Uită de gelozie, este un sfătuitor rău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *