Actualitate

Victorie pentru AUR! Sistemul încearcă să scoată AUR din cursa electorală / DOC

Încă o bătălie câștigată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în această campanie electorală. Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă sesizarea Partidului Acțiunii Comune Congresul Civic, condus de Mark Tkaciuk, prin care cere anularea înregistrării AUR în campania electorală. O decizie în acest sens a fost pronunțată de magistrații Curții de Apel.

„Acţiunea în contestare înaintată de reclamant nu întruneşte condiţiile necesare pentru a trece testul de admisibilitate, şi urmează a fi declarată inadmisibilă în condiţiile art. 207 alin. (2) lit. e) din Codul administrativ, întrucât Partidul Politic „Partidul Acţiunii Comune Congresul Civic ” nu poate invoca vătămarea unui drept al său în sensul art. 17 Cod administrativ şi nici nu prezintă alte argumente plauzibile sau probe, care să demonstreze vătămarea unui drept subiectiv personal, prin adoptarea hotărârii de înregistrare a unui concurent electoral”, se arată în hotărârea emisă de Curtea de Apel Chișinău.

Potrivit președintelui Alianței pentru Unirea Românilor, Vlad Bilețchi, partidele sistemului se tem de AUR, întrucât conștientizează că formațiunea unionistă va accede în viitorul Legislativ.

„AUR a câștigat încă o bătălie în această campanie electorală. Partidele sistemului se tem de AUR, se tem și știu că noi nu doar vom trece pragul electoral, dar nu vom face niciun compromis în a apăra interesul moldovenilor. așa cum facem la București, vom face și la Chișinău: fără alianțe de compromis cu tâlharii.

Vor mai există tentative, se vor prezenta sondaje manipulatorii, vom fi ocoliți de anumite instituții media, însă moldovenii s-a săturat și vor cu adevărat un partid patriotic românesc. Suspectăm deja o înțelegere între mai multe partide politice, unele doar declarat pro-euroepene, altele asumat pro-ruse, cu privire la bătălia împotriva AUR. Rugăm patrioții români să fie fermi și să stea alături de AUR, inclusiv cei care lucrează în administrația publică”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *