Timpul.md

Actualitate 10 Decembrie 2017 | 16:15

VIDEO / Un băieţel de doar şase ani câștigă peste 11 milioane de dolari pe an. Micuţul a fost inclus în topul Forbes

Un băieţel în vârstă de numai şase ani din China câştigă milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes. Micuţul afacerist reuşeşte o astfel de performanţă după ce în urmă cu doi ani le-a cerut permisiunea părinţilor de a-şi face propriul canal de YouTube.

Ryan, un băieţel de numai şase ani, a fost inclus în topul Forbes al persoanelor cu cele mai mari venituri acumulate din YouTube, unde milioane de oameni îi urmăresc activitatea, clasându-se pe locul opt, cu 11 milioane de dolari pe an, scrie Business Insider.

Este impresionant şi faptul că micuţul câştigă aproape la fel de bine ca staruri ale platformei precum PewDiePie şi Jake Paul.

Canalul de YouTube al băieţelului milioanar, intitulat „Ryan Toys Review“, are peste 10 milioane de abonaţi, iar fiecare review postat de acesta strânge milioane de vizualizări.

Ryan a început să realizeze review-uri la jucării în urmă cu doi ani, pe când avea doar patru ani. Pasionat de jucării asemeni oricărui copil de vârsta sa şi urmărind alte filmuleţe pe YouTube, băieţelul şi-a întrebat părinţii dacă ar putea face şi el acest lucru. În iulie 2015, unul dintre clipurile sale a devenit viral, iar din acel moment Ryan a devenit extrem de popular printre internauţii din întreaga lume.

Video-ul în care băieţelul deschide „un ou uriaş cu surprize“, care conţinea peste 100 de maşinuţe din seria Pixar „Cars“, a fost urmărit de peste 800 de milioane de persoane.

În prezent, pe canalul de YouTube Ryan Toys Review se găsesc recenzii la diferite jocuri şi produse alimentare destinate copiilor, care conţin comentarii entuziaste şi amuzante ale băieţelului, filmate de părinţii lui.

Potrivit The Verge, pentru cei 10 milioane de abonaţi, băieţelul ar câştiga în jur de un milion de dolari lunar, în urma contractelor de publicitate.

Sursa: Businessmagazin.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus