Timpul.md

Justiție 9 Iulie 2021 | 05:54

VIDEO Socialiștii s-au bătut între ei la mijlocul nopții, s-a scos și un cuțit / Bandiții din PSRM au fost identificați (FOTO)

 Mai mulți minori socialiști, plătiți de Igor Dodon și PSRM pentru a lipi ilegal noaptea afișe pe garduri au ajuns să se bată cu cuțitele. Un astfel de moment a fost surprins în această noapte de președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi, pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Întrucât aceștia se amenințau deja cu cuțitele, președintele AUR a solicitat intervenția oamenilor legii.

Potrivit lui Vlad Bilețchi, bătaia s-a iscat între socialistul Iurie Vitneanski, vicepretorul sectorului Botanica cu socialistul Ivan Statnîi, membru al Gărzii Tinere din PSRM. Din imaginile video postate de liderul AUR se vede că minorii lipeau o mulțime de afișe pe un gard improvizat, iar la un moment dat, aceștia au început să-și arunce pumni, să se lovească cu picioarele, iar unul dintre ei a scos și un cuțit.Iurie Vitneanski


Ivan Stantîi (stânga)

„Bătaia, cel mai probabil, era despre banii primiți ilegal și vom sesiza CEC și poliția pentru a face cercetări. Aici duce agresivitatea promovată de PSRM și incapacitatea poliției de a-și îndeplini atribuțiile de menținere a ordinii publice și siguranței”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus