Timpul.md

Actualitate 15 August 2017 | 11:07

Vine 1 septembrie. Unde poți cumpăra lucruri necesare pentru școală

În patru sectoare din capitală urmează să fie amenajate iarmaroace școlare, la care părinții vor putea găsi lucrurile necesare copiilor pentru școală – de la rechizite până la articole vestimentare. Perioada în care vor activa târgurile diferă de la sector la sector, iar în sectorul Râșcani deocamdată niciun agent economic nu a depus cerere de participare, transmite IPN.

În sectorul Botanica, iarmarocul va fi amenajat la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Independenței, în perioada 21 august-10 septembrie. Potrivit vicepretorului Oleg Rățoi, deocamdată la pretură au fost înaintate cereri de la doi agenți economici. Aceștia vor pune la dispoziția vizitatorilor rechizite, cărți, caiete, ghiozdane, articole vestimentare etc.

De asemenea, până pe data de 10 septembrie va activa și iarmarocul din sectorul Centru, care deja a fost inaugurat. Acesta este amplasat pe strada Ismail colți cu bulevardul Cantemir. În sectorul Buiucani târgul va fi amenajat pe strada Creangă, 72-74, vizavi de Piața Flacăra. Acesta va activa în perioada 15 august-2 septembrie.

În sectorul Ciocana iarmarocul școlar va fi amenajat pe aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în perimetrul străzilor Petru Zadnipru și Igor Vieru. Perioada preconizată este 18 august-10 septembrie.

Potrivit pretorului sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, Pretura poate pune la dispoziție două locații – Scuarul Mezon și Scuarul Miron Costin, dar până când nu au parvenit solicitări din partea agenților economici.

Totodată, în perioada 18 august-3 septembrie, la Moldexpo se va desfășura ediția a V-a a târgului de articole pentru școală „School Fair”. Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 18.00. Organizatorii sunt Primăria municipiului Chișinău și Centrul Expozițional. 

IPN

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus