Timpul.md

Actualitate 11 Iunie 2021 | 09:21

Vlad Bilețchi: Dodon se teme de diaspora! Moldovenii vor sta ore în șir la cozi din cauza lui Dodon

 

Liderul AUR Vlad Bilețchi cere Comisiei Electorale Centrale să i-a măsuri de urgență și să își revizuiască decizia actuală prin care se blochează dreptul fundamental la vot, fiind necesară mărirea numărului secțiilor de vot peste hotare, în conformitate cu cifrele înregistrării prealabile.

„Igor Dodon se teme de diaspora și cu ajutorul lui Maxim Lebedinschi face un joc murdar. Pentru alegătorii din regiunea transnistreană pot fi organizate mai multe secții de vot, iar pentru cei din diaspora – nu?!”, afirmă Vlad Bilețchi.

Dodon se teme de diaspora!

„Cum adică, domnilor de la CEC? Pentru alegătorii din regiunea transnistreană pot fi organizate mai multe secții de vot, iar pentru cei din diaspora – nu?!

Este strigător la cer să îți bați joc de oameni în asemenea hal, în special în condiții de pandemie, când statul ar trebui să ia toate măsurile necesare pentru ca alegătorii să poată vota în siguranță. Alianța pentru Unirea Românilor cere Comisiei Electorale Centrale revizuirea acestei decizii și mărirea numărului secțiilor de vot peste hotare, în conformitate cu cifrele înregistrării prealabile.”, a declarat liderul AUR Vlad Bilețchi. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus