Timpul.md

Politică 31 Mai 2021 | 00:03

Vlad Bilețchi: Partidul AUR este un partid creștin conservator, pro-european, pro-NATO

 

Aș dori să fac câteva precizări pentru spațiul public din Republica Moldova, poate neobișnuit cu bătălia politică din România și unde AUR, datorită surprizei făcute la alegerile din 6 decembrie și apoi datorită creșterii puternice în sondajele de opinie, este permanent atacat de către partidele aflate la putere și de presa plătită de aceste partide din subvenția publică.

În primul rând, doresc să vă spun că noi, cei de la AUR, ne ținem de cuvânt. Am promis că nu vom arunca banii românilor pe prostii și nu vom folosi subvenția publică. Ne-am ținut de acest lucru, iar românii au văzut și dincolo de ce se spune la televizor sau în presa scrisă că partidul AUR câștigă din ce în ce mai mulți susținători pentru că noi suntem oameni sinceri și corecți.

Partidul AUR este un partid creștin conservator, pro-european, pro-NATO. Partidul AUR este pentru o Europă Unită a națiunilor. Partidul AUR nu este euro-sceptic, nu este un partid pro-rus, acestea sunt dezinformări folosite tocmai de cei care au interes să discrediteze un partid patriotic despre care se știe deja că se va ține de cuvânt.

Niciun partid care militează pentru unire nu este pro-rus, noi suntem pentru o relația corectă între state și popoare, de respect reciproc, în care locul trupelor militare nu este ocupând teritoriul altor state. Noi cerem respect de la alte popoare și oferim respect.  

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus