Timpul.md

Actualitate 21 Septembrie 2018 | 08:47

Voronin îl face PRAF pe Dodon: Cui trebuiește el? Nu știe ce trebuie să facă în fiecare zi, dar încă să mai fie atacat

Deși au trecut aproape două săptămâni de la accidentului în care a fost implicat șeful statului - Igor Dodon, acesta rămâne a fi un subiect actual. Vladimir Voronin, fostul președinte al Republicii Moldova și liderul PCRM, a comentat la rândul său cazul.

Politicianul este de părere că nu a fost niciun atac. Mai mult, a povestit despre propria experiență din trafic pe care a avut-o cu coloana prezidențială.

„Cui îi trebuiește? El (n.r. Igor Dodon) singur nu știe ce trebuie să facă în fiecare zi, dar încă să mai facă cineva atac. Este o publicitate înainte de alegeri parlamentare. Eu știu că o să iasă vinovat șoferul de la volanului camionului, iar aceasta nu va fi corect. Vinovat este primul automobil din coloana prezidențială.

Pe data de 24 august, ne apropiam de Memorialul de la Șerpeni și coloana lui Dodon venea în întâmpinare. Prima mașină mergea pe partea noastră. I-am spus șoferului că dacă te dai într-o parte măcar cu un centimetru, eu te eliberez, mergi pe partea ta cum trebuie.

Ei, la un moment dat fie că au văzut numărul automobilului, fie au văzut că nu vom ceda, s-au dat brusc într-o parte. Așa наглые (tr. rus. impertinenți) se poartă. Cine din șoferi s-au întâlnit cu coloana prezidențială, văd acest lucru. Toate trei merg așa: și a prim-ministrului, și a președintelui Parlamentului”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Puterea A Patra” de la postul de televiziune N4.

Continuarea pe realitatea.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus