Afaceri

-80%, -70%, -60%, -50%, ……-20% reduceri la brandurile internationale din Shopping MallDova

Este vara si in aceasta perioada a anului dorim sa imbracam cele mai selecte piese vestimentare si accesorii de la cele mai renumite branduri nationale si internationale. De aceea, sesiunile de shopping se intetesc, iar paleta vestimentatiei locuitorilor capitalei devine foarte bogata in culori, modele si stiluri. Este un peisaj impresionant, la crearea caruia a contribuit nemijlocit si „febra” de reduceri lansata de magazinele localizate in Shopping MallDova.

 

„Febra” reducerilor creste continuu!

Magazinele din centrul comercial Shopping MallDova ce prezinta branduri internationale isi golesc vitrinele pe-un cap. Printre acestea sunt Mango, San Francisco Concept, Collezioni, Oviesse, House of Art si Fox, care au anuntat reduceri de pina la 70% la articole de sezon, la anumite colectii sau la toata colectia de primavara-vara. Debenhams propune reduceri de 80% la colectia veche. Amatorii brandurilor Lee Cooper, Lee, Kenvelo si Levi’s se pot bucura de preturi de pina la 60% mai mici.

Care sunt brandurile tale preferate?

Daca le gasesti in lista: United Colors of Benetton, Sisley, Motivi, Pennyblack, Calliope, Polo Garage, Colin’s, Aridon, Sela, Leonardo, BSB Terranova Nova, Jennyfer, Sacoor Brothers, Forever 18, Otter, Geox, Steilmann, Nara Camicie, Olsen, DDP, Koton, Swarovski, Ovico si Vis-à-Vis, atunci poti spune ca ai noroc! Acum, aceste branduri sunt foarte generoase, oferind reduceri de pina la 50%.

Daca ceva timp in urma ai trecut pe la NO 36 si ti-a placut o piesa anumita din colectia toamna-iarna, dar nu ti-ai putut-o permite, acum o poti achizitiona la un pret de aproape doua ori mai mic, caci magazinul a afisat reduceri de 40-45%. Iar daca intri la Calvin Klein Jeans sau la Miss Sixty, la sigur nu vei putea pleca de acolo cu miinile goale, caci reducerile de 40% sunt foarte tentante.

Vitrinele magazinelor J.Press, Marina Yachting, Godina Special, Ina Center, Salamander, Nike, Unique Kids si Orchestra afiseaza reduceri de pina la 30%, fie la toata colectia primavara-vara, fie la articole selectate. Yves Rocher propune reduceri de 25% la un articol din serie, Ecco – 20%, Texier – 10% la colectia de toamna-iarna si 20% – la unele articole din colectia de primavara-vara.

Televizorul nu va functioneaza sau va doriti de mult timp o masina de spalat mai mare ? Acum este momentul pentru inlocuirea sau cumpararea unor bunuri noi pentru casa. La Alina Electronic costurile au coborit cu 20%.

Formula promotionala magica: 1+1=1

Cu astfel de formule opereaza unele dintre magazinele din Shopping MallDova. Cine n-ar dori ca 1+1 sa fie egal cu 1 atunci cind e vorba de cumpararea a doua produse si achitarea doar pentru unul? Aceasta formula functioneaza acum la Ted Lapidus si la Optiplaza. Intriga si atrag prin oferte promotionale si alte branduri, precum Samsonite, Leonardo, Fashion Smoke si Forever 18.

La Salamander preturile articolelor din colectia de primavara 2009 incep de la 290 lei. La Calliope pot fi gasite tricouri de la 69 lei si pulovere de la 89 lei, iar la Bijoux Terner – ceasuri la pret de 149 lei.

Vacanta incepe la Shopping MallDova!

Promotiile si reducerile oferite de magazinele din mall sunt doar o parte din surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Shopping MallDova in aceasta perioada. Pentru cumparaturi de cel putin 300 de lei efectuate in perioada 15 iulie – 15 august in oricare dintre magazinele din mall, shopping-omanii au posibilitatea sa cistige un sejur de 7 zile in Bulgaria oferit de Corina Travel.

La Shopping MallDova distractia este in toi, la terenul gonflabil instalat la parterul mall-ului, vizitatorii isi petrec timpul liber intr-un mod distractiv – jucind fotbal, badminton, volei, tenis si alte jocuri sportive. Iar pasionatii de automobile si, in special, automobile tunate, vor avea parte de o saptamina dedicata lor – „Tuning Week”, care se va organiza la parterul Shopping Malldova in perioada 27 iulie – 2 august. Aici, vizitatorii vor putea admira automobile modificate sub diverse stiluri, vor afla noutati si ultimele inovatii in domeniul auto-tuning-ului, vor participa la concursuri si cistiga premii oferite de mall pe toata durata acestei saptamani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *