Timpul.md

Actualitate 30 Iunie 2016 | 11:35

Doi poliţişti s-au aruncat în râu după un şofer beat. Poliţiştii s-au înecat, şoferul a scăpat

Urmărire cu final tragic! Un inspector de patrulare s-a înecat, iar altul a fost dat dispărut în cadrul unei proceduri de reţinere a unui şofer beat. Cazul a avut loc marţi seara în localitatea Angarsk din regiunea Irkutsk din Federaţia Rusă.

Astfel, prins de oamenii legii, în timp ce conducea în stare de ebrietate, şoferul unui automobil s-a aruncat într-un râu de munte. Inspectorii de patrulare au urmat şoferul beat, pentru a-l scoate din apă, dar nu s-au putut salva. În acelaşi timp, infractorul s-a salvat de sine stătător şi a fost reţinut.

Oamenii legii au declarat pentru Gazeta ru că cei doi poliţişti, văzând că şoferul este în stare de ebrietate avansată, au sărit în urma acestuia pentru a-l scoate din apă. Un al treilea poliţist coordona acţiunile de pe mal, până în momentul când şi-a pierdut colegii, dar şi infractorul din vedere.

În operaţiunea de căutare şi salvare a celor trei persoane au fost implicaţi 170 de poliţişti şi salvatori.

În timpul nopţii, trupul neînsufleţit al unuia din inspectori a fost depistat pe malul râului, la o anumită distanţă de la locul nenorocirii. Cel de-al doilea inspector încă nu a fost găsit.

Cât priveşte şoferul beat, acesta a putut de sine stătător să iasă la mal şi să ajungă în localitatea cea mai apropiată, unde închiria o locuinţă, la cinci kilometri din locul incidentului.

În timpul documentării, oamenii legii au constatat că şoferul a fost anterior judecat pentru furt, iar în 2014 a fost penalizat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Acum acesta riscă dosar penal şi până la doi ani de închisoare. 

Moldova.org

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus