Timpul.md

Actualitate 10 Aprilie 2020 | 17:39

Momentul în care doi tineri îl bat cu picioarele pe un bărbat cu probleme psihice / VIDEO

O bătaie crâncenă, filmată la Buiucani. Doi tineri l-ar fi atacat pe un bărbat și l-au bătut până l-au lăsat nemișcat, la pământ.

Totul s-a întâmplat în seara de nouă aprilie. Imaginile au fost surprinse de un locatar al unui bloc din preajmă și postate pe o rețea de socializare.

În imagini se vede cum doi tineri îl bat cu picioarele pe un bărbat care este nemișcat la pământ. Șoferii care trec prin preajmă, dar și angajata magazinului de alături încearcă să-i oprească, toată lumea strigă la ei să înceteze și încearcă să-i calmeze, aceștia însă manifestă un comportament inadecvat. În cele din urmă cineva a chemat poliția. Însă, până oamenii legii au ajuns la fața locului, agresorii au reușit să dea bir cu fugiții.

 


Forțele de ordine au dus victima la inspectorat pentru a înregistra cazul. Acolo, au stabilit că este vorba de un bărbat de 48 de ani. El ar fi declarat că nu-i cunoaște pe cei care l-au atacat.

Oamenii legii au mai stabilit că victima se află la evidența medicului psihiatru. Acum, polițiștii sectorului Buiucani fac tot posibilul pentru a da de urmele agresorilor.

echipa.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus