Timpul.md

Actualitate 6 Septembrie 2019 | 13:14

6 septembrie 2017 - Dodon, „VEDETĂ” în presa Kremlinului! SE LAUDĂ că a oprit instruirea militarilor de către NATO

Președinte Igor Dodon a apărut în vizorul presei ruse. Agenția de presă a Kremilinului a informat rușii despre cum Igor Dodon a oprit militarii ruși să nu plece la exerciții militare în Ucraina, anunță tass.ru.

Dodon a menționat că vizitat bazele militare din R. Moldova și a stabilit că Armata Națională este într-o stare diplorabilă din cauza Ministerului Apărării care era condus de liberalii care-și doresc Unirea cu România. 

Un contingent de militari moldoveni urma să plece la stagiul de instruire „Rapid Trident” din Ucraina. Totuși, președintele Igor Dodon a respins cererea viceministrului apărării. 

Astăzi, la ședința Guvernului, premierul Pavel Filip împreună cu cabinetul de miniștri au a aprobat astăzi hotărârea cu privire la participarea militarilor în Ucraina.

Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. Dodon a ieșit la rampă și suspendat hotărârea lui Filip. Mai multe detalii citiți pe link: RĂZBOI TOTAL între Președinție și Guvern. Dodon a suspendat hotărârea lui Filip. Vor mai ajunge militarii în Ucraina?

ARHIVA Timpul.md


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus