Timpul Local

A inceput sezonul reducerilor de iarna la Shopping MallDova

Incepind din 15 ianuarie, magazinele din centrul comercial Shopping MallDova deschid sezonul reducerilor de iarna. Printre cele mai numeroase articole care beneficiaza de discounturi sunt confectiile si incaltamintea, majoritatea magazinelor afisind preturi mai mici cu 30%, 50%, sau chiar 70%. De exemplu, magazinele Calliope, Forever 18, House of Art, Lee Cooper, NO36, Sacoor Brothers, Texier propun reduceri substantiale de pina la 70%.

Vizitatorii mall-ului care, in perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2010, vor face cumparaturi de minimum 200 de lei in magazinele din mall, sunt invitati sa participe la tombola “Fii prima la reducerile de sezon” unde se pot cistiga certificate de cumparaturi si multe premii instant. Marele premiu oferit in cadrul acestei promotii este un set de haine de sezon selectate de un designer renumit.

Shopping MallDova este atractiv nu doar prin reducerile anuntate la brandurile internationale pe care le gazduieste, dar si prin caile comode de acces spre mall, parcarea gratuita cu 750 de locuri si posibilitatea de recreare oferita de restaurantele tematice, fast-food-urile, terenul de joaca pentru copii “Make a friend” proaspat inaugurat, o sala de bowling cu 10 piste si un cinematograf multiplex cu 6 sali.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *