Timpul.md

Actualitate 1 Septembrie 2017 | 07:18

Abia acum s-a aflat! Un pompier a spus care au fost ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana înainte de a muri

Moartea tragică a Prinţesei Diana a îndoliat o planetă întreagă. Au trecut 20 de ani de atunci, dar rănile nu s-au vindecat nici acum. S-a aflat însă care au fost ultimele cuvinte ale lui Lady Di înainte să moară. Un pompier, care s-a aflat la locul accidentului, a dezvăluit ce i-a spus prinţesă înainte să moară.

 Xavier Gourmelon a povestit că era sigur că prinţesă va supravieţui accidentului, potrivit Independent. Pompierul, care a condus echipa ajunsă la locul accidentului pentru a acordă primul ajutor, a declarat că ultimele cuvinte ale prinţesei au fost: “My God, what’s happened? ”/ “Doamne, ce s-a întâmplat?”.

În 1997, prinţesă Diana se află la Paris cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Încercând să scape de paparazzi, Diana şi Dodi au părăsit hotelul pe o uşa din spate şi au urcat într-o maşină în care se mai aflau şoferul Henri Paul şi bodyguard-ul Trevor Rees-Jones. Un grup de fotografi a urmărit maşină în zona Place de la Concorde, intrând în Pont de l’Alma. Având o viteză de 180km/h, Henri Paul a intrat cu maşină în al 13-lea pilon de susţinere al tunelului. Dodi şi Henri Paul au murit pe loc. Diana şi bodyguard-ul erau încă în viaţă la sosirea ambulanţei, conform ProTV.

Diana a fost transportată spre La Piţié-Salpetriére Hospital. Acolo s-a constatat că avea hemoragie internă gravă. S-a încercat de câteva ori resuscitarea ei, iar la ora 4.00, în 31 august 1997, a fost declarat oficial decesul.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus