Timpul.md

Internațional 5 Decembrie 2011 | 10:15

Accident de milioane: 8 Ferrari şi un Lamborghini au fost făcute zob în Japonia

Opt maşini Ferrari şi un Lamborghini au fost implicate într-un accident rutier în lanţ în Japonia în care au fost distruse maşini de peste 1 milion de dolari, scrie Bloomberg.

"Accidentul s-a petrecut când şoferul unui Ferrari a schimbat banda spre stânga şi a alunecat", a declarat Mitsuyoshi Isejima, şeful poliţiei din prefectura Yamaguchi, unde a avut loc incidentul. "A fost o adunare a narcisiştilor. Şoferii aveau între 37 şi 60 de ani", a spus oficialul poliţiei.Accidentul în care au fost avariate 14 maşini s-a petrecut luni dimineaţă la ora 10:16, în insula vestică a Japoniei, Honshu, şi a implicat şi trei automobile Mercedes Benz şi două Toyota, a precizat poliţia. Convoiul se îndrepta de la Kuyushu spre Hiroshima. Nu au fost înregistrate victime. Zece persoane aveau vânătăi şi răni minore.

Şoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 60 de ani, riscă o pedeapsă de trei luni de închisoare sau o amendă de 1.280 de dolari. Maşina pe care o conducea bărbatul era un Ferrari 360 de peste 200.000 de dolari.

Sursa: ZF.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus