Timpul.md

Lumea 8 Mai 2020 | 12:01

Accident pe pista de aterizare. O persoană a fost ucisă după ce a fost lovită de un avion

 O persoană a murit joi seară după ce a fost lovită de un avion care ateriza pe pista unui aeroport din Austin, un oraş din statul american Texas, au anunţat autorităţile locale, citate vineri de Reuters, citat de Agerpres.

Persoana a fost lovită şi ucisă, joi seară, pe pista 17R de o aeronavă care ateriza, au transmis pe Twitter reprezentanţii Aeroportului Internaţional Austin-Bergstrom din Texas, adăugând că incidentul va fi investigat. Victima era o persoană adultă, au indicat reprezentanţii serviciilor de urgenţă. Potrivit aeroportului, un pilot a observat o persoană pe pistă înainte de raportarea decesului.

„Conform informaţiilor iniţiale, un pilot al cursei 1392 operată de compania Southwest Airlines a raportat către Aeroportul Internaţional Austin-Bergstrom că au văzut o persoană neautorizată pe pista 17-Right, după ce aeronava lor (un Boeing 737) a aterizat, joi, la ora 20:12”, au precizat reprezentanţii aeroportului american. „AUS Airport Operations a investigat raportul şi a găsit victima pe pistă”, potrivit comunicatului emis de aeroport, care a adăugat că Departamentul de Poliţie din Austin (APD) investighează acest incident. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus