Moldova

Află dacă Godea, PNL, Laguta, PPCD sau Ravnopravie vor mai participa la alte alegeri

Mihai Godea,
candidat independent

Un lucru este cert: rămân în politică, ceea ce înseamnă că voi candida şi la următoarele alegeri. Este prea devreme să spun dacă mă voi afilia unui partid sau voi candida independent.

Vitalia Pavlicenco,
PNL

Tot timpul vom participa în alegeri. Noi nu suntem partid-remorcă a PLDM, PD sau PCRM.

Maia Laguta,
partidul „Patrioţii Moldovei”

Vom rămâne în alegeri, pentru că situaţia în ţară se înrăutăţeşte. Voi încerca, de altă dată, să fac partidul mai puternic.

Oleg Onişcenko,
partidul „Casa Noastră Moldova”

Electoratul a fost dus pe cale greşită, el divizându-se în două tabere mari, dar asta nu ne încurcă să participăm la alegeri şi în continuare.

Radu Buşilă,
PPCD

Sigur că vom mai participa, pentru că vrem să rezolvăm problemele oamenilor. Într-adevăr, societatea este prinsă între aşa-zişii comunişti şi aşa-zişii democraţi, dar sperăm că electoratul îşi va da seama şi de existenţa altor partide.

Sergiu Coropceanu,
PSD

Vom participa. Considerăm că voturile acumulate de partide nu reflectă situaţia politică reală din ţară. Ţara este divizată, se dă lupta pe două extreme, dar oamenii nu vor vota mai departe pe baza emoţiilor.

Valeri Klimenko,
partidul „Ravnopravie”

Vom participa. Pentru că alegătorii vorbitori de limba rusă au fost minţiţi şi de această dată de comunişti. După ce îşi vor da seama de acest lucru, ei vor fugi la noi, ca să-i ajutăm. Atâta timp cât vor fi comuniştii, ei vor fi minţiţi. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *