Actualitate

Alexander Pinchevsky, arestat pentru 25 de zile în dosarul parcărilor cu plată

Viceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, învinuit în dosarul parcărilor cu plată, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătorul de instrucție a luat decizia la solicitarea procurorilor, transmite IPN

Viceprimarul a colaborat cu organul de urmărire penală şi a făcut declarații care aduc informații importante pentru anchetă, precizează serviciul de presă al CNA.

Până pe 25 mai, Nistor Grozavu are interdicția de a ieși din locuință, nu poate să discute la telefon sau direct cu persoanele vizate în dosar. La fel, acesta este obligat să mențină în stare funcțională mijloacele electronice de control şi să le poarte permanent, să emită semnale de control şi să răspundă la ele. Viceprimarul trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală sau în instanța de judecată la timpul fixat.

Tot astăzi, 27 aprilie, instanța urmează să examineze solicitările procurorilor de arest și în privința celorlalți șase reținuți în acest dosar, printre care un fost consilier municipal, șeful Direcției transport și agenți economici, administratori ai firmelor de parking. Încă patru persoane, printre care și directorul CFM, sunt cercetate în stare de libertate.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *