Actualitate

AMN a lansat sloganul Fii stapn la tine acasa

Alianta „Moldova Noastra” va merge in actuala campanie electorala cu sloganul „Fii stapan la tine acasa”, prin care isi indeamna alegatorii sa fie stapani pe votul lor, pe tara lor, pe viitorul copiilor la ei acasa. „Misiunea AMN la actualele alegeri e de a salva Patria de comunisti. Partidul Comunistilor a compromis valorile democratice, a adus R. Moldova prejudicii irecuperabile in plan intern si extern”, a spus liderul AMN, Serafim Urecheanu.

Valeriu Cosarciuc sustine ca, prin sloganul „Fii stapan la tine acasa”, cetatenii R. Moldova sunt indemnati sa fie stapani pe votul lor, ca acesta sa nu fie fraudat, sa fie stapani pe copiii lor, ca acestia sa nu fie maltratati, ucisi, si ca parintii acestora sa nu fie nevoiti sa mearga peste hotare pentru a le asigura un trai decent.
Iar Nicolae Robu, presedintele raionului Straseni, a spus ca, prin acest slogan, se subintelege ca si autoritatile locale trebuie sa fie stapane, trebuie sa se bucure de autonomie locala si financiara, asa cum prevede legislatia nationala si internationala .
In cadrul conferintei, Serafim Urecheanu a mentionat ca, si in actuala campanie, PCRM utilizeaza resursele administrative: „Eu as fi dat ordin sa fie retrase automobilele de serviciu reiesind din situatia de criza in care ne aflam, dar as fi ascuns si masina mea de serviciu, nu as fi recurs la un elicopter”, a spus Urecheanu, facand aluzie la deplasarile lui Voronin pe calea aerului in scop electoral prin diferite raioane ale republicii.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *