Timpul.md

Actualitate 12 Decembrie 2019 | 09:44

Andrian Candu: „PD a ajuns în opoziţie din cauza că partidul şi-a asumat PREA MULTE lucruri şi că uneori s-a RUPT de realitate”

Deputatul Andrian Candu spune că vorbeşte tot mai rar, în ultima perioadă, cu fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, care este şi naşul său de cununie. În acelaşi timp deputatul spune că cel de-al doilea paşaport este o pseudo-identitate, pe marginea căruia se speculează mult în ultima perioadă.

„Comunicăm tot mai rar şi mai rar cu Vlad Plahotniuc. Fiecare e ocupat, fiecare cu agenda sa, cu ocupaţiile lui”, spune Andrian Candu.

Despre faptul că Pavel Filip nu ar fi vorbit în ultimele luni cu Vlad Plahotniuc, Andrian Candu spune că „poate că aşa ar fi mai bine” şi că fiecare preşedinte de partid nu ar trebui să se lase influenţat de fostul lider.

Ce ţine de anunţul CNA de astăzi, precum că SUA, Marea Britanie şi INTERPOL au fost sesizaţi despre cea de-a doua identitate a lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu spune:

„Şi ce o să găsească, dacă nu există aşa persoană? Această pseudo-identitate a fost elaborată pentru un anumit scop, care nu a fost realizat. Pentru un dosar secret. Punct”.

Andrian Candu declară cu certitudine că Plahotniuc nu ar fi folosit acest paşaport pentru acţiuni ilegale şi că trebuie să-i respectăm prezumţia nevinovăţiei.

Deputatul spune că PD a ajuns în opoziţie din cauza că partidul şi-a asumat prea multe lucruri şi că uneori s-a rupt de realitate.

„Da, poate că merităm să stăm în opoziţie, să ni se dea palme acuma”.

Ce ţine de Vlad Plahotniuc, Andrian Candu spune că greşeala acestuia a fost că nu a ieşit destul în public şi în faţa camerelor de luat vederi pentru a comunica, pentru a accepta întrebări şi pentru a răspunde la ele, dar şi pentru că nu ar fi simţit momentul în care ar fi trebuit să se retragă.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus