Sport

Atletul Usain Bolt va participa la Grand Prix-ul de la Kingston

Alături de Bolt, deținătorul recordului mondial la 100 și 200 de metri, la acest Grand Prix vor concura atleți valoroși, cum ar fi campionul mondial de la proba de la 400 metri, sud-africanul Wayde van Niekirk, și americanca Tori Bowie, medaliată cu bronz la 100 de metri la Mondialele de anul trecut.

"Faptul că voi fi în această competiție este o motivație pentru a mă pregăti și mai bine, pentru a fi sigur că la concurs voi fi în forma maximă, pentru a scoate timpi și mai buni, și a demonstra că sunt pregătit pentru Rio, unde voi face lucruri spectaculoase”, a declarat Bolt, pentru Reuters.

Potrivit lui Bolt, Grand Prix-ul din Jamaica este binevenit, cu puțin timp înainte de Jocurile Olimpice de la Rio, atleții care vor participa în concursul de la Kingston având ocazia să-și verifice condiția sportivă în care se află în perspectiva debutului la Olimpiadă și să-și îmbunătățească punctele deficitare.

Glen Mills, directorul Comitetului de organizare al Grand Prix-ului, a declarat, la rândul său, că la competiția de pe pământ jamaican sunt așteptați să participe, printre alții, Asafa Powell, Yohan Blake și Warren Weir, foști medaliați în diverse probe de viteză.

De asemenea, Mills și-a exprimat speranța că Grand Prix-ul de la Kingston va fi inclus în circuitul de 8 sau 10 competiții ale Asociației de atletism din America de Nord, Centrală și Caraibe (NACAC). 

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *