Actualitate

Au fost inaugurate Expoziţiile “Moldova Fashion Expo” şi “Furniture Fashion Expo”

Cele două evenimente sînt organizate de Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”, cu suportul Ministerului Economiei.

Prezent la deschidere, viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, a subliniat că MOLDOVA FASHION EXPO este expoziţia, care reprezintă unul din cele mai importante sectoare ale economiei naţionale – industria uşoară. Această ramură are o dezvoltare permanentă şi produsele din domeniu sînt mult apreciate atît pe piaţa internă, cît şi pe cea externă, a remarcat vicepremierul şi le-a urat participanţilor stabilirea noilor contacte de colaborare.

Cu referire la expoziţia FURNITURE FASHION EXPO, Octavian Calmîc a menţionat că acesta este un eveniment, care însumează toate realizările din domeniul mobilei şi “vizitatorii vor avea ocazia pe parcursul celor patru zile, să se convingă că avem capacitatea să producem mobilă de calitate”, a accentuat ministrul Economiei.

La Expoziţia MOLDOVA FASHION EXPO participă circa 70 de companii din Republica Moldova, Austria, Italia, România şi Ucraina, care au prezentat o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, accesorii, maşini industriale de cusut şi de călcat etc.

La cea de-a doua expoziţie, şi-au prezentat produsele circa 30 de companii în domeniul mobilei din Republica Moldova şi Ucraina, care au expus vizitatorilor diverse seturi de mobilă tapiţată, mese, scaune, dormitoare, colecţii de mobilier de bucătărie, mobilier din împletitură ş.a. Pentru vizitatori, pe parcursul desfăşurării expoziţiei, participanţii au pregătit promoţii, reduceri, concursuri cu extrageri de cadouri, precum şi alte activităţi.

Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *