Timpul.md

Ultima oră 12 Decembrie 2011 | 14:05

Automobilul implicat în accidentul de aseară aparţine primarului Dorin Chirtoacă

Un automobil de model Opel Astra a fost implicat aseară într-un accident rutier, de pe urma căruia a decedat un bărbat de 61 de ani. 


Sursa Video: Poliţia Rutieră


Maşina primarului general Dorin Chirtoacă, Sursa Foto: Unimedia.md

Accidentul a avut loc pe strada Albişoara din capitală, în jurul orei 17:10. La volan se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani. 

Poliţia Rutieră prezintă pe site-ul său oficial imagini video de la locul accidentului. Numerele de înmatriculare ale automobilului par să aparţină primarului general Dorin Chirtoacă. 

Contactat de TIMPUL, purtătorul de cuvânt al edilului capitalei, Vadim Brânzaniuc, a confirmat informaţia. "La volanul automobilului se afla şeful garajului primăriei, Sergiu Goţonoga. Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Albişoara cu Mihai Viteazul. Şoferul nu mergea cu viteză excesivă şi, după ce a lovit pietonul, i-a acordat primul ajutor medical", a spus Brânzaniuc, adăugând că Sergiu Goţonoga a solicitat automobilul de la primar pentru nevoi personale.

UPDATE 14:00: Într-un comunicat al primăriei adresat presei se menţionează că automobilul de model Opel „Astra", cu numerele de înmatriculare C JC 442, este proprietate persoanală a primarului general, Dorin Chirtoacă. "Sergiu Goţonoga a cerut permisiunea să folosească maşina respectivă, pentru a se deplasa la Călăraşi, în timpul zilelor de sâmbătă şi duminică. Potrivit informaţiilor poliţiei, funcţionarul nu a consumat băuturi alcoolice şi susţine că circula regulamentar, iar accidentul ar fi avut loc ca urmare a faptului că a fost orbit de luminile unui automobil care venea din sens opus", se mai menţionează în comunicat. 

Timpul.md (N.G.)

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus