Timpul.md

Actualitate 30 August 2017 | 11:16

Bunicuţa de 89 de ani din Rusia care şi-a propus să vadă toată lumea! A devenit vedetă pe Instagram

Lena Erkhova, o bunicuţă de 89 de ani din Rusia, a devenit vedetă pe Instagram, după ce s-a hotărât să vadă toată lumea. Fotografiile sale postate pe reţeaua de socializare sunt urmărite de peste 49.000 de mii de utilizatori.

Bătrâna, originară din oraşul siberian Krasnoiarsk, a decis la vârsta de 83 de ani să devină globetrotter, până la acest moment reuşind să viziteze ţări precum Thailanda, Vietnam, Israel, Turcia, Spania sau Germania, toate momentele fiind imortalizate cu grijă pe Instagram.

În cadrul unui interviu pentru Independent, bunicuţa a declarat că „nu îi este frică de nimic”, pentru că „o singură dată mori, şi oricum acea zi va veni cândva”. 

„Călătoria înseamnă o viaţă nouă, oameni noi, întâlniri, este plăcut să vezi cum interacţionează şi cum învaţă... Cel mai important lucru pe care l-am învăţat despre viaţă este că există foarte mulţi oameni minunaţi în toate ţările!”, a povestit femeia.

Bătrânica oferă şi sfaturi de călătorie pentru doritori, menţionând că ea mănâncă puţin atunci când călătoreşte, se cazează în hoteluri ieftine şi caută sejururi turistice care nu sunt prea scumpe.

În afară de pensie, bunicuţa vinde flori pentru a strânge banii necesari excursiilor.

sursa

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus