Timpul.md

Actualitate 28 Ianuarie 2020 | 06:35

Casă din capitală, mistuită de foc- VIDEO

Clipe de groază pentru o familie din capitală. Doi din cei cinci membri ai acesteia au nimerit la spital, iar casa le-a fost grav avariată în urma unui incendiu de proporții.  Flăcările au izbucnit în noaptea de 26 ianuarie și-au cuprins o casă bătrânească de pe strada Petricani din capitală. Trei echipaje de pompieri au intervenit la fața locului. Salvatorii au evacuat din locuință cinci persoane. Lupta cu flăcările a început la miezul nopții și a durat mai bine de o jumătate de oră. Chiar dacă s-a intervenit prompt, focul a reușit să distrugă mai multe bunuri din interiorul locuinței, iar acoperișul casei a ars în totalitate.

Mai grav este că două persoane, un bărbat în vârstă de 54 și o femeie de 77 de ani, s-au intoxicat cu fumul emanat. Acestea au fost preluate de ambulanță și transportate la spital.

 


Din fericire, viețile acestora sunt în afara oricărui pericol. Incendiul a fost stins fără ca acesta să afecteze și casele vecinilor. În prezent, structurile abilitatea stabilească cauzele și circumstanțele producerii incendiului, iar proprietarii casei – estimează pagubele suferite.

echipa.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus