Timpul.md

Bună Dimineața 22 Decembrie 2011 | 05:57

Ce crede Voronin despre ziare şi ziarişti

Toată ţara s-a delectat ieri cu conversaţia de pe Internet dintre liderul comuniştilor de la Chişinău şi un oarecare Iuraş, de la Tiraspol.

Voronin a recunoscut că controlează cinci ziare şi canalul de televiziune NIT. Despre ziare, Voronin a afirmat că ar vrea să le închidă, fiindcă sunt nerentabile. „Pe naiba îmi trebuie o astfel de agitaţie. Mai bine îmi mai deschid un program de televiziune, ca acolo să stea o oarecare babă şi să-şi scarpine limba. Deci, Ludmila Belcenkova (care a dispărut de la NIT odată cu plecarea din partid), Vera Terentieva şi chiar asul de la NIT, Constantin Starîş, ca să nu mai zicem de fidelul jurnalist al lui Voronin de la „Omega”, sunt nişte scărpinători de limbă, pe care Voronin îi plăteşte să-i facă agitaţie. Iar pe cei de care nu mai are nevoie îi trimite… „nahren s pleaja!”.

Dar oare în acest mod gândeşte doar bătrânul comunist? Din păcate, şi alţi politicieni, mai tineri, percep presa ca pe o „scărpinătoare” de limbă care le aduce dividende politice. Iar în momentul în care jurnaliştii îi tratează echidistant - presa cade în dizgraţie sau… ştiţi şi dvs. ce urmează!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus