Actualitate

Ce eveniment istoric a avut loc pe 27 martie?


Elena, 64 de ani
Marea Unire a Basarabiei. Mâine va fi o sărbătoare mare, însă nu cred că toți vor sărbători, pentru că nu toți sunt de acord cu unirea dintre România și R. Moldova.


Denis, 28 de ani
Marea Unire, eveniment istoric care a marcat poporul român, inclusiv pe noi, basarabenii. Merită să ne amintim de el și să-l sărbătorim.


Artiom, 20 de ani
Nu țin minte, poate Marea Unire, are o semnificație pentru dumneavoastră? Pentru mine, lucrul cel mai important este să nu să se mai întâmple evenimentele tragice din `91-`93. Da, poate există laturi pozitive în Marea Unire, eu cred, însă, că lucrul cel mai important este ca oamenii să se simtă bine.


Anastasia, 62 de ani
Am auzit la radio, dar acum am uitat. Ceva legat de istorie, de frații noștri români, dar exact nu pot spune. Da, mi-am amintit, este vorba de Marea Unire.


Olesia, 22 de ani
Nu știu, nu-mi pot aduce aminte.


Daniela, 28 de ani
Marea Unire, dacă nu greșesc. Nu știu dacă pentru mine ar putea însemna foarte multe. Poate și din cauza situației politice din țară, pentru că nu se prea mediatizează acest eveniment, din această cauză nici nu prea are însemnătate pentru oameni, dar în același timp, totuși, este ceva foarte important.


Alexandru, 55 de ani
România Mare, ceva de genul, nu țin minte, poate Marea Unire, Basarabia cu România. Trebuie și acum să ne unim, ne-au săturat comuniștii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *