Timpul.md

Actualitate 27 Octombrie 2017 | 18:30

Ce pensie are Traian Băsescu. Ajunge la câteva sute de euro

Ex-președintele României,Traian Băsescu a declarat vineri, la Timișoara, că pensia sa a evoluat pozitiv anul acesta și că, dacă se va mai majora și în 2018, va mai primi câteva sute de lei în plus.

Fostul șef al statului mai beneficiază de un venit echivalent cu 75% din salariul președintelui României, dar a afirmat că sursa cea mai sigură de venit rămâne pensia.

„Pensia mea a evoluat pozitiv, trebuie să recunosc. Am ieșit la pensie cu 2.985 de lei pe data de 4 noiembrie 2014, mi s-a mărit, am ajuns la 3.300 roni (aproximativ 720 de euro)  și dacă va mai fi o mărire, vor mai fi probabil vreo 300 de lei în plus. Eu mai beneficiez de prevederea legală că un fost președinte primește și 75% din salariul președintelui. Dar nu poți să știi niciodată când se supără Parlamentul și îți taie facilitatea aceasta, așa că baza este pensia'', a afirmat Traian Băsescu, citat de agerpres.ro.

Traian Băsescu a fost vineri în județul Timiș pentru a susține candidatura candidatului PMP, Aranca Valea, la alegerile pentru funcția de primar al comunei Checea.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus