Timpul.md

Actualitate 23 Septembrie 2020 | 12:27

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Lista agenților economici din Capitală care încalcă normele va fi făcută publică, pentru ca cetățenii să poată vedea cine se face vinovat pentru mirosul insuportabil.

Despre aceasta a anunțat primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, transmite Știri.md.

Acesta s-a adresat printr-un mesaj pe o rețea de socializare către ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și s-a plâns de faptul că Judecătoria Râșcani a luat o decizie în defavoarea municipiului.

''Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile!

Mai nou, Judecătoria Râșcani a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termene concretei pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutor.

Din păcate în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase'', a declarat Ceban.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus