Actualitate

Cel mai mare test! Ce spune cifra zilei de naștere, despre personalitatea ta

1

„Numărul unu” – prin asta e spus totul. Este o dată a oamenilor creativi, talentați, originale și foarte independenți. Independența lor se compune din două extreme opuse: pe de o parte, sunt persoane sigure de sine, care servesc adesea drept un exemplu pentru alții; pe de altă parte – individualiști și egoiști care nu sunt gata să considere opinia altuia. De multe ori acționează în calitate de inițiatori și lideri, cu determinare, în spiritul lor inovator. Sunt destul de ambițioși și dispuși să își asume riscuri pentru atingerea obiectivelor sale. Printre caracteristicile negative: impulsivitatea, aroganța și încăpățânare. Din cauza reticenței înnăscute, li este foarte dificil să-și demonstreze plinătatea și profunzimea sentimentelor lor, chiar și celor mai apropiați oameni.

2

Pe data de doi se nasc oameni, care se deosebesc prin hipersensibilitate. Orice rugăminte din partea oamenilor necunoscuți nu va fi lăsată fără atenție. Cifra “Doi” este simbolul echilibrului și o uniunii puternice. Sunt parteneri de afaceri, colegi, prieteni și tovarăși de viață excelenți. Povestea de dragoste, ca într-un basm este despre relația lor. Dese ori cei născuți pe data de doi acționează în calitate de mediatori și arbitri – ei sunt diplomați excelenți: onești, educați, sensibili. Acest numărul este caracteristic pentru artiști și romantici. Acești oameni lucrează bine în echipă, dar în același timp, nu sunt înclinați să-și preia inițiativa și să nu le place să ajungă în centrul atenției. Timiditatea lor excesiva adesea devine piatra de încercare pentru rezolvarea problemelor importante. Cealaltă extremă a naturii lor sensibile este tendința de a intra în depresie.

3

Cifra „trei” este un semn al imaginației artistice și inteligenței creatoare, abilității de comunicare și empatiei. Este un simbol al neutralității și cooperării. Pe data de trei se nasc optimiști neobosiți care știu cum să fie fericiți și să se bucure de viață. Pentru ei, iubirea eternă este o stare caracteristică. Au un mare simț al umorului. Înzestrați cu o intuiție formidabilă, cu ajutorul căreia identifică perfect cele mai importante gânduri și idei. Merită se iei în considerație părerea celor care s-au născut pe data de trei. Ca și în cazul celor care s-au născut pe doi, sensibilitatea lor, uneori, se duce la cealaltă extremă – în momente de tristețe, ei sunt predispuși la depresie, exagerează probleme minore …

4

Responsabili, conștiincioși, serioși și de încredere care nu se tem de provocări și fac totul pentru a le rezolva. Cei din jur o află rapid, nu întâmplător în adresa celor care s-au născut pe data de patru sunt trimise multe solicitări de ajutor care nu rămân neauzite. Au o reputație minunată de afaceri. Prin munca lor, sunt capabili să-și câștige o avere solidă. Se pare că nu există nici o muncă pe care ei nu ar putea să ducă la capăt. Mulți dintre cei care se nasc pe data de patru își aleg științele exacte. Acești oameni examinează judicios orice eșec, văzând eșecul ca o parte inevitabilă a experienței de viață. Din propriile lor greșeli, ei fac concluzii corecte și în consecință un folos. Mai mult decât atât, orice dificultate și obstacol în calea lor doar aprind pasiune și le face fără să-și cruțe puterile cu orice preț să-și atingă cele dorite.

5

Cifra „cinci” este un simbol al libertății în numerologie. Iar oamenii, născuți sub acest număr știu foarte bine cum să-l folosească după destinație. Cinci este un semn al călătorilor și aventurierilor. Sunt foarte sociabili, curioși și versatili. De multe ori este un semn al geniilor. Cei care sunt născuți în a cincea zi sunt înclinați spre misticism. Ei sunt atrași de tot ce e misterios, ciudat, necunoscut … Sfatul principal pentru cei ce s-au născut pe data de cinci – Mai încet! Nu faceți concluzii pripite din orice situație și nu grăbiți lucrurile. Natura voastră nerăbdătoare și dorința de o luare rapidă a deciziilor poate să vă joace festa și să vă facă nefericiți.

6

Este un semn al dragostei și înțelegeri, onestității și loialității, familiei și prieteniei. La persoanele născute în a șasea zi este foarte dezvoltat simțul responsabilității, talente artistice, dorința pentru științele umaniste. Sunt generoși, economi, îi ajută pe alții: cu sfaturi practice, și de multe ori cu bani. Sunt prieteni minunați cărora le poți încrede secrete cele mai intime. Cu toate acestea, acest număr este asociat cu o gelozie orbitoare, ei sunt proprietari zeloși. Dar și destul de încăpățânați, intruzivi și sensibili la lingușire.

7

Cifra „șapte” este semnul înțelepciunii și inteligenței, care este adesea domină simțurile. Nu întâmplător, cei care s-au născut sub numărul “norocos” (într-adevăr, întotdeauna norocos!) iubesc să citească, tot timpul sunt gata să învețe ceva nou și să-și se lege viața cu o activitate intelectuală. Au un potențial puternic în știință și invenții. Iubesc singurătatea și perfecționismul. Caracteristicile negative ai celor s-au născut pe șapte: reticență, pasiunea pentru dispute, sarcasm, tendință de a se izola, încăpățânare, iritabilitate.

Imagini pentru ce spune ziua de nastere despre tine

8

În numerologie este un simbol al puterii, patronajului, capacităților executive și a controlului. Oamenii care s-au născut pe data de opt își regăsesc vocația în politică, devin experți în domeniul conducerii corporative, și se simt foarte confortabil într-o funcție puternică (ceea ce se reflectă și în sex). Ele sunt centrați pe sine, lacomi de laude, visează să obțină recunoaștere universală. „Opt” este o cifră care reprezintă venituri înalte, dar și un succes material. Nu încercați să puneți presiune pe mila lor –remușcările sunt străine pentru ei. La caracteristici negative pot fi incluse: ambiția excesivă, rigiditatea (nu cruzimea) în ceea ce privește angajații și nerăbdarea oamenilor în general. Mulți bani și câștigurile amețitoare îi pot strica caracterul.

9

Sunt dintre cei mai sentimentali reprezentanți ai lunii. Prieteni devotați, parteneri de viață romantici, parteneri de afaceri cointeresați. Cei care s-au născut pe data de „nouă” au talentul dezvoltat de scriitor – să nu-l pierdeți. Una dintre caracteristicile vădite este generozitatea. Este observată de toată lumea. Ușor iartă insulte și au o atitudine indulgentă față de neajunsurile altora. Sunt muncitori responsabili care nu vor prejudicia lansarea unui nou proiect. Singurul lucru care-i lipsește este o mai mare atenție la propriile finanțe. Orice sumă de bani într-un un moment dispare din mâinile lor.

10

Una dintre cele mai contradictorii cifre. Este o combinație a două numere sacre, sensul cărora se reduce la expresia: “Ori totul sau nimic”. Persoanele născute pe data de zece sunt obișnuiți să acționeze simplu și direct, ei evită intrigi, complicații și planuri viclene. Aleg întotdeauna calea cea mai evidentă și adevărată. Ei au un suflet curat și inimă mare, sunt foarte populari printre prietenii săi și-și atrag întotdeauna atenția altora. Un sfat celor ce s-au născut pe data de zece: Vizualizați-vă obiectivele și visele – trebuie să vi le imaginați și să le examinați în detaliu, astfel ca ele să se îndeplinească.

11

Nici un alt număr nu dispune de o componentă spirituală atât de puternică precum unsprezece. Din copilărie, ei aleg o cale de dezvoltare interioară și caritate. Valori materiale pentru ei nu se află pe prim plan, ei își pun mai presus de toate sufletul său. Acești oameni știu ce înseamnă puterea cuvintelor, așa că cântăresc cu atenție tot despre ce vorbesc, dar niciodată nu dau sfaturi și recomandări deșarte. Părerea lor într-adevăr ar trebui să fie ascultată cu atenție – puteți fi siguri că ei au evaluat toate consecințele posibile ale unei astfel de decizii. Simțurile lor interioare aproape că sunt extrasenzoriale.

Imagini pentru ce spune ziua de nastere despre tine

12

De la cifra unu oameni născuți pe data de 12 au luat voința puternică, atitudine pozitivă față de viață și energie persistentă. Dar, de la cifra doi – armonie interioară, echilibru de putere, o abilitate genială de organizare și de comunicare. Doisprezece este un număr sacru pentru întreaga omenire, și acest fapt nu poate fi neglijat. Cu peste o mie de ani în urmă, el a fost ales pentru a determina momentul zilei, împărțind anul în luni și a măsura lungimea (1 foot = 12 inch). Nu întâmplător, oamenii născuți pe data de 12 au adesea o misiune specială – ei pot schimba lumea în bine.

13

Cel mai controversat număr în numerologie, care reprezintă faza de transformare. Oamenii născuți pe data de treisprezece nu pot lăsa pe nimeni indiferent. Purtătorii acestui cod digital toată viața sa lupă pentru perfecțiune. în viața lor în permanență au loc careva schimbări: atât în viața personală cât și la locul de muncă. Cuvântul “stabilitate” nu face parte din vocabularul lor. Unul dintre principalele dezavantaje ale celor născuți pe treisprezece este intoleranță față de ceilalți. După o ceartă mare, ei rareori oferă o a doua șansă, chiar dacă cealaltă persoană o merită. Mai mult, ei sunt atât de leneși ceea ce de multe ori îi împiedică să-și atingă scopurile.

14

Acest număr aparține celor care cred în libertate absolută, fără nicio restricție. Nu încercați să-i limitați în ceva, dacă e cazul ei vor dispărea din viața ta pentru totdeauna. Ei sunt destul de temperamentali – e mai bine să nu nimerești sub mână lor fierbinte. În acces de furie, ei sunt absolut scăpați de sub control, ceea ce o regretă mai târziu. O trăsătură caracteristică a lor este excitarea sexuală puternică, vecină cu desfrâu. Este dificil să găsești amanți mai pasionali. Sunt foarte amoroși, chiar aflându-se într-o relație stabilă întotdeauna îl au pe cineva în raza vizuală. Purtătorii acestui cod digital suferă adesea eșecuri în afaceri – acest număr este asociat cu pierderea bunurilor materiale. Acestea ar trebui să-și trateze finanțele foarte econom, iar cel mai bine este să le încredințeze gestionarea partenerului lor de încredere, aura căruia este capabilă să potolească cazuri neplăcute.

15

Pe data de cincisprezece se nasc inventatori și fanteziști înnăscuți. Ei dispun de o multitudine de talente: de la inginerie la poezie, multe dintre care pot fi implementate cu succes în profesie. Cu toate acestea, pentru a face față provocărilor de multe ori nu au răbdare și autodisciplină. Orice dificultate și problemă este luată prea aproape de inimă. Cu toate acestea, nu sunt obișnuiți să-și exprime în mod deschis nemulțumirile, preferând să tacă. Ei sunt extrem de sensibili și reacționează foarte emoționant la cea mai mică critică. Reprezentanții acestui cod digital sunt extrem de empatici și dispun de o compasiune dezvoltată – ei sunt receptivi și simt mai bine durerea altei persoane decât majoritatea oamenilor, lor le este dificil să se împace cu intimidarea celor slabi și neajutorați.

16

Numărul 16 spune că proprietarul său este o persoană cu o gândire analitică profundă, nimic nu scoate în evidență adevăratele sale sentimente. Responsabil, educat, sensibil, generos, într-un fel misterios și independent. Are o intuiție evidențiată. Responsabil și consacrat la 200%. În tinerețe nu se teme să-și exprime opinia cu privire la orice situație – în mod deschis și cu demnitate, dar, din păcate, de multe ori are o reputație de atotștiutor și arivist. De-a lungul anilor, tot mai mult se închide în sine și devine mai reținut, închis, nesociabil, atent. El urăște superficialitatea: dacă o persoană născută pe 16 a decis să înceapă o relație – asta înseamnă că sentimentele sale sunt puternice și serioase. Este un partener foarte sensibil și loial.

17

Cât de rezistenți sunt! Este uimitor, cum la astfel de persoane datele fizice puternice se combină cu un suflet vulnerabil. Vrei să le cuceriți inima? Demonstrați dragostea și afecțiunea sincere – oamenii care s-au născut pe data de 17 nu tolerează falsitate și ipocrizie. Din copilărie, natura lor delicată nu suportă critica. Le este dificil să treacă peste eșecuri. Cuvântul “nu” în adresa lor îi face imediat furioși și chiar agresivi. Dacă ei cred în ceva, este imposibil să-i convingi în contrariu. Le place atenția asupra propriei sale persoane. De multe ori devin muze și sursă de inspirație pentru oamenii creativi.

18

Este numărul luptătorilor pentru dreptate. Astfel de oameni sunt dispuși să apere până la capăt, nu doar propriile lor interese, dar, de asemenea, drepturile prietenilor și colegilor lor. Totodată, ei sunt destul de conservatori – în orice situație se bazează exclusiv pe experiența și cunoștințe personale, rareori ascultă opiniile altora. „18” este numărul aristocraților înnăscuți. Ei vor suferi foarte mult și ar putea să cadă în depresie dacă din careva motive reputația lor va fi pătată și vor face tot posibilul pentru a o restabili. Acești oameni sunt foarte preocupați de propria lor înfățișare și cât de atractiv sunt văzuți de ceilalți. Rareori nimeresc în situații amuzante, deoarece sunt obișnuiți să acționeze cu prudență extremă. În relațiile romantice mai presus de toate este pus respectul reciproc. Deseori, acești oameni au o legătură emoțională profundă cu mamele lor, ale căror sprijinul moral și încurajare sunt foarte importante.

19

“Cum îți vei așterne așa și vei dormi”. Zicala care cel mai bine reprezintă modul de viață al celor născuți pe data de 19. Scenariul lor de viață amintește de împărăția oglinzilor. Ei trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun și fac. Orice faptă (nobilă sau josnică) nu va trece fără urmă – soarta mereu reflectă totul și returnează însutit. De multe ori, ei plătesc pentru greșelile trecutului. Sunt oameni energici, pragmatici și hotărâți. Ei preferă stabilitate: în familie și în profesie și rareori pleacă din casele lor pe mult timp. Materialiști până-n măduva oaselor – pentru ei este valoros doar ceea ce se poate atinge. Succesul în orice afacere are valoare doar în termeni monetari.

Imagini pentru ce spune ziua de nastere despre tine

20

Categoric nu tolerează singurătatea – cu cât mai mulți oameni sunt în jurul lor, cu atât mai bine. Oratori excelenți și prieteni buni, lucrează bine în echipă, cu bucurie iau parte la evenimente publice. Iubesc sărbători gălăgioase, concerte … ospitalieri, aventuroși. Romantici. Lor le place muzică și dansul, au un mare potențial creativ. Despre astfel de oameni se spune că sunt “răsfățații sorții” – multe dintre dorințele lor sunt îndeplinite ca prin farmec. În mod surprinzător, dar de multe ori ei se plâng de viață, sunt nemulțumiți de realizările lor. Și ușor cad sub influența străină.

21

Cei născuți pe data de 21 – își iubesc viața nespus de mult. Ei sunt mereu recunoscători pentru fiecare zi a existenței sale. Adesea, provin dintr-o familie bogată. Faptul că solstițiul nimerește de două ori pe an în data de 21 simbolizează caracterul lor prozaic. Ele sunt obsedați de bani cu o dragoste reciprocă. Ei sunt buni economiști, bancheri și finanțatori. Lor se poate de încredințat administrarea integrală a bugetului familiei. Ei acordă o mare importanță statutului său în societate și poziției partenerului său. Ei sunt cinici și ironici. O altă slăbiciune este sexul, ei sunt obsedați de el. Ei știu să separe sentimente de instinctul animal, de aceea chiar dacă le înșeală pe partenerele sale de viață, o fac doar la solicitarea expresă a instinctelor sale, a hiperexcitabilității și doar pentru a diminua tensiunea.

22

Douăzeci și doi este un semn al educației. Celor născuți pe data de 22 îi place să-i învețe pe alții și îndeplinesc excelent această sarcină. Lucru de profesor este creată pentru ei. Sunt oamenii erudiți cu adevărat, cu orizontul larg de invidiat. Ei pot foarte bine să descopere și să explice altora cele mai complexe procese care au loc atât pe uscat cât și în afara acestuia. De aceea, de exemplu, ei tind spre spațiu. Ei nu se tem să-și asume responsabilitatea – atât pentru cuvintele rostite, cât și pentru acțiunile comise. Acești oameni la sigur iubesc laude și complimente. Persoana, cu numărul 22, este un învingător. Cu toate acestea, succesul în viață, nu este obținut din întâmplare, ci datorită muncii grele. Printre cei care s-au născut pe data de 22, se numără mulți filantropi și binefăcători.

23

În numărul misterios 23 se ascunde sentimentul de aventură și mișcare constantă. Oamenii născuți sub acest număr sunt curajoși, rapizi, decisivi, impulsivi, sociabili și instabili. Ei au un mare potențial în domeniul afacerilor, în sectorul financiar și inovațiilor. Talentele lor sunt multilaterale și prin urmare pot avea succes în aproape orice profesie, datorită inteligenței, creativității și ideilor progresiste. Ei sunt plini de optimism, entuziasm și curiozitate. Cel mai important lucru în viață lor este libertatea, lor nu le place să-și explice acțiunile în fața cuiva. Ei au o forță extraordinară de atracție pentru sexul opus, parteneri de sex senzuali. Ei sunt asemenea unui magnet care atrage situații și probleme complexe. Prin urmare, viața lor nu poate fi numită ca fiind simplă.

24

Este un simbol al securității și loialității. Nu veți găsi persoane mai atente și mai precaute decât cele născute pe data de 24. Înainte de a facă un pas cât de mic n-ar fi acesta, ei cântăresc cu mare atenție toate “pro” și “contra”, evaluează efectele posibile și doar apoi iau o decizie. Nu se dedau la excese. Un loc aparte în viață îl ocupă mâncarea. Aceasta se manifestă în diferite aspecte: ei pot deschide propriul restaurant sau să devină bucătari faimoși. Disciplina lor exemplară poate deveni legendă.

25

Viața acestor oameni este guvernată de intuiție vecină cu forțe paranormale și profeții. Au un fel de misticism. Sunt persoane incredibil de sensibile, ai căror opinie nu poate fi neglijată. Dacă își schimbă decizia în ultimul moment din cauza că “au simțit ceva rău”, mai bine e să-i asculți motivațiile. Abilitățile sale nu se limitează doar la intuiție. În total doi plus cinci fac șapte, care este un simbol al inteligenței. Să comită acțiuni nu stă în regulile lor.

26

În total, doi cu șase fac opt, două sfere închise care formează semnul infinitului. Este un simbol al relațiilor ce nu pot fi rupte. Ei sunt cei mai adevărați prieteni și soți. Persoanele, care s-au născut pe data de 26, își asumă rolul de patroni. Pentru că ei au toate calitățile necesare pentru asta: caracter puternic, voință, energie, talentul de manager, sensibilitate. Printre caracteristicile negative: vanitatea, dorința de putere nelimitată și dorința de a subordona pe ceilalți. Acești oameni iubesc ordine, puritate și frumusețe.

27

Numărul 27 presupune și putere de vindecare. Reprezentanții acestui număr își găsesc vocația în domeniul medicinii și asistenței medicale. Ei sunt vindecători excelenți, de multe ori susțin terapia alternativă. Ei sunt intuitivi, emoționali, capabili de compasiune profundă, ei nu au nevoie să fie instruiți cum se compătimește – au o dorință de a-i îngriji pe ceilalți . Ei niciodată nu renunță, învață din experiența lor și pot cu ușurință să reia toate de la început după un eșec. Sunt afectați dese ori de schimbările puternice ale dispoziției, nerăbdători, aroganți.

28

Cifra, care simbolizează legea. Oamenii care se nasc pe data de 28 au au un grad ridicat de responsabilitate. Ei au întotdeauna fac apel la ordine și respectarea normelor prescrise. Sunt judecători excelenți. Cealaltă extremă – niciodată nu-și recunosc vina și sunt predispuși la acuzații împotriva altora. O astfel de caracter imperios este atenuat de cifra “doi” care îi înzestrează cu fantezie creativă și imaginație.

29

Un număr cu un imens potențial emoțional. De multe ori recurg la extreme (astăzi –iubesc, mâine – urăsc). Cert este că cifrele din componența numărului se află la capetele opuse. “Doi” – îi face pacificatori și diplomați, iar “nouă” – aventurieri carismatici. În viață, au noroc la bani, pot câștiga ușor la loterie. De cealaltă parte, în viața personală nu se îndrăgostesc “în persoane potrivite”, alături de partenerul său adesea suferă de sentimentul nesiguranței.

30

“Treizeci” este un semn al oamenilor de afaceri, independenți, cu voință puternică. Au o memorie fenomenală, știu să se concentreze “deconectându-se” de mediul înconjurător. Posibilitățile intelectului lor sunt enorme, iar discernământul și rapiditatea minții îi ajută să facă față celor mai dificile situații. Viața lor este plină de evenimente, nu te poți plictisi cu ei. Dacă doriți ca o evaluare imparțială a ceea ce se întâmplă – o cereți de la persoana care s-a născut pe 30. Ei nu ezită să spună adevărul în față și un sfat practic pentru a ajuta.

31

Numărul oamenilor motivați și independenți. Nu ratează șansele pe care le oferă viața. Stilul individual specific și creativ îi urmăresc în tot ceea ce fac. Orice lucru pe care-l încep va fi adus la perfecțiune. Această caracteristică îi ajută să ajungă la o poziție înaltă în societate. Sunt organizatori excelenți ale celor mai îndrăznețe proiecte. Nu le place să meargă pe căi bătute, și sunt mereu în căutarea unor noi căi de realizare. Apreciază stabilitatea și loialitatea. Nu încercați să-i păcăliți – veți pierde încrederea lor pentru totdeauna.

Sursa: femina.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *