Actualitate

CFM a redus costul călătoriei cu trenul Chişinău-Odesa

Oferta este valabilă pînă la 2 aprilie 2017 și are ca scop sporirea competitivității CFM pe piața serviciilor de transportare a pasagerilor. În urma modificării tarifelor pentru cursa Chișinău-Odesa, călătorii vor putea procura tichetele la un preț de 182 lei.

Decizia cu privire la circulaţia trenului Chişinău-Odesa a fost luată în conformitate cu un acord încheiat între Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” şi administraţia Căilor ferate din Ucraina. Datorită acestei colaborări, susţinute de EUBAM (Misiune a Uniunii Europene pentru sprijin la frontieră R. Moldova şi Ucrainei), controlul vamal pentru pasagerii rutei respective se face în incinta Gării Feroviare din Chişinău.

„Controlul vamal este realizat înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren şi nu se mai repetă la frontieră. Decizia este în beneficiul călătorilor, care astfel economisesc pe drum aproximativ o oră”, se indică într-un comunicat al CFM.

Trenul porneşte din staţia Chişinău la ora 8.11 şi ajunge la Odesa la ora 12.25. La întoarcere, trenul porneşte la ora 16.00 din Odesa şi ajunge la Chișinău la 20.15.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *