Actualitate

Chişinăuienii, rugaţi să sesiseze cetăţenii, localurile şi unităţile comerciale care utilizează butelii de gaz

Persoanele care deţin asemenea informaţii sunt chemate să anunţe autorităţile municipale non-stop, prin intermediul Dispeceratului Central municipal, la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Dispeceratul va transmite informaţiile parvenite către preturile de sector, Direcţia generală comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii, Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare, alte subdiviziuni şi servicii de profil.

Iniţiativa privind conlucrarea cu cetăţenii în scopul evitării pericolelor de explozie vine din partea autorităţilor municipale, ca urmare exploziei care a avut loc sâmbătă, 6 octombrie 2018, într-un bloc locativ din bd. Moscova, care nu era conectat la reţeaua de gaze naturale. La faţa locului, a fost depistată o butelie de gaz, cu robinetul deschis, în apartamentul de la etajul 16 al blocului din bulevardul Moscovei 11.

În perioada următoare, preturile de sector şi gestionarii fondului locativ vor verifica blocurile de locuinţe în care se utilizează butelii de gaz.

http://tvrmoldova.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *