Timpul.md

Actualitate 23 Septembrie 2016 | 15:28

Comisarul European Johannes Hahn va efectua o vizită în Republica Moldova

Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, va întreprinde o vizită în Republica Moldova luni, 26 septembrie.

Oficialul european va avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, Prim-ministrul Pavel Filip, Guvernatorul Băncii Naționale Sergiu Cioclea și cu mai mulți miniștri.

Agenda lui Johannes Hahn mai include ședințe cu opoziția parlamentară și cu unii lideri ai partidelor neparlamentare. „Scopul principal al discuțiilor de la Chișinău este de a face un bilanț al situației actuale a procesului de reformă și a implementării reformelor concrete susținute de UE. Un accent deosebit se va pune pe prezentarea generală a situației pre-electorale din țară în vederea asigurării realizării angajamentelor OSCE și ale Consiliului Europei în perioada alegerilor prezidențiale din 30 octombrie”, se menționează într-un comunicat al Delegației UE în R. Moldova.

Aceasta este a doua vizită a Comisarului European pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, la Chișinău. Prima vizită a avut loc pe 6 noiembrie 2014.

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus